28501
0
1 травня
Завантажити ще

Український VOGUE зняв для обкладинки модель в оточенні кадетів

Український VOGUE зняв для обкладинки модель в оточенні кадетів
Фото: vogue.ua

Український VOGUE зняв для весняної обкладинки українську модель Карину Мазяр в оточенні кадетів Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Знімки на прохання редакції зробив британський фотограф Бретт Ллойд, який працював з Dior, Louis Vuitton, Moncler, Calvin Klein та Fendi. Про це сказано на сайті vogue.ua

На запрошення українського Vogue Бретт Ллойд двічі відвідав Україну – в листопаді 2023 року та у лютому 2024. Він знімав у Києві, Харкові, за 17 км від лінії фронту в Костянтинівці, неподалік Куп’янська, а також у майже стертому з лиця землі Торецьку. До весняного номера увійшли світлини військових, ветеранів, медиків, сільських священників, студентів та акторів київського Театру Франка.

- Посеред усього лиха війни я зустрів стільки добрих і талановитих людей. Це неймовірно – яке насичене та бурхливе життя в Україні. Я хочу, щоб міжнародна аудиторія це побачила, - заявив фотограф.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vogue UA (@vogue_ukraine)

Презентація нового спеціального випуску VOGUE пройде 3 березня в межах офіційної програми Тижня моди в Парижі за підтримки видавничого Дому Condé Nast та Федерації високої моди Франції.

  • У квітні 2023 року вийшов перший друкований випуск VOGUE після повномасштабного вторгнення. Він був присвячений героям сьогодення - військовим, рятувальникам, спортсменам та артистам.   
  • З 2015 року права на видання журналу в Україні мала "Медіа Група Україна", яка належала Рінату Ахметову. У липні 2022 року олігарх оголосив про закриття свого медійного бізнесу. За даними Forbes, права на видання журналу після консультацій з Condé Nast отримала керівниця Vogue UA Юлія Костецька та створена нею компанія Vanguard Media.
Новини по темі: журнал