Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
20 лютого
Завантажити ще

Політика конфіденційності

14 грудня, 12:52

Останнє оновлення: 24.11.2023

Дякуємо за інтерес до цього вебсайту та продуктів, послуг і функцій, які ми надаємо вам як частину нашого вебсайту (далі – «Сайт»). Захист даних користувачів і використання їх лише у спосіб, який очікують від нас наші відвідувачі/користувачі, є нашим найвищим пріоритетом. Таким чином, відповідна Політика конфіденційності призначена для інформування вас про обробку ваших персональних даних та ваші права щодо цієї обробки відповідно до чинного законодавства про захист даних.

Ми, ТОВ «ЮЛАВ МЕДІА», ідентифікаційний код: 43664566, адреса реєстрації: Україна, 01032, місто Київ, вулиця Олени Теліги, будинок 6, корпус 8, є контролером, тобто організацією, яка несе юридичну відповідальність за прийняття рішень про те, як і для яких цілей використовуються дані, і, отже, відповідальна за обробку даних, описану в цьому документі.

Ми з величезною повагою ставимося до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, що відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими Сайтом сервісами; у зв'язку з цим ми прагнемо захищати конфіденційність персональних даних, щоб створити і забезпечити максимально комфортні умови використання сервісів будь-якому Користувачеві.

З метою реалізації вищевикладеного ми пропонуємо вашій увазі відповідну Політику конфіденційності (докладний опис того, як відбувається процес обробки ваших персональних (особистих) даних під час використання Сайту та/або будь-яких послуг Сайту, а також під час відвідування Сайту за адресою: / ).

Ми не надаємо послуг особам, які не досягли 13-річного віку, і, відповідно, не обробляємо їхні персональні дані.

Дані, які ми збираємо

Коли ви користуєтеся нашим Сайтом або листуєтеся з нами електронною поштою, телефоном, через соціальні мережі, поштою або іншим чином, ми можемо збирати таку особисту інформацію:

  • повне ім'я;
  • адресу електронної пошти;
  • поштову адресу/адресу проживання;
  • номер телефону;
  • логін/пароль;
  • дані, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
  • файли cookie;
  • ір-адреси;
  • параметри і налаштування  інтернет-браузерів;
  • будь-яку іншу інформацію, яку ви розкриваєте нам добровільно, наприклад, тип претензії, а також будь-яку інформацію, яку ви добровільно розкриваєте через скріншоти та поле для повідомлень під час надсилання зворотного зв'язку з клієнтом через Сайт.

Зверніть увагу, що ми не збираємо персональні дані, а саме: генетичні дані, біометричні, дані, що вказують на расове або етнічне походження. А також інформацію про політичні погляди, статеве життя, сексуальну орієнтацію, релігію або інші переконання, дані про стан здоров'я, кримінальне минуле, членство в профспілках або іншу делікатну конфіденційну інформацію.

При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи в акаунт. Інші відомості по трафіку Користувача не обробляються і не зберігаються.

Файли cookie та подібні технології

Файл cookie - це невеликий текстовий файл, який зберігається на вашому пристрої (наприклад, комп'ютері, смартфоні або іншому електронному пристрої), коли ви користуєтеся нашим вебсайтом. Ми використовуємо файли cookie на нашому сайті. Вони допомагають нам розпізнати вас і ваш пристрій та зберігати певну інформацію про ваші уподобання або минулі дії.

Ви можете дізнатися більше про це, а також про файли cookie та інші технології відстеження, які ми використовуємо, прочитавши нашу Політику використання файлів cookie.

Як збираються ваші дані

Ми збираємо ваші персональні дані:

  • безпосередньо, коли ви вводите або надсилаєте нам інформацію, наприклад, коли ви реєструєте обліковий запис, звертаєтесь до нас, надсилаєте нам відгуки або користуєтеся нашим Сайтом;
  • опосередковано, наприклад, при вашій активності в Інтернеті під час використання нашого Сайту. Зазвичай інформація збирається опосередковано за допомогою технологій, описаних у Політиці використання файлів cookie.

Як і чому використовуються ваші дані

Персональні  дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми збираємо дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та перебування на Сайті.

Обробка та зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Дані обробляються і зберігаються в базі персональних даних «Користувачі» Сайту /.

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення надання інтернет-сервісів Сайту /, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до таких нормативно правових актів: Закон України «Про захист персональних даних», Закон України «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», Закон України «Про інформацію», Закон України «Про рекламу», Закон України «Про електронні комунікації», Закон України «Про захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах», Закон України «Про державну підтримку медіа, гарантії професійної діяльності та соціальний захист журналіста», Регламент Європейського Парламенту і Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року
«Про захист фізичних осіб у зв'язку з опрацюванням персональних даних і про вільний рух таких даних», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу», а також Статут ТОВ «ЮЛАВ МЕДІА», нормативно-правових та інших локальних актів, що регулюють нашу діяльність.

Ми обробляємо ваші персональні дані на законних підставах і з наступних причин.

a) Ваша згода. - Ми покладаємося на вашу згоду, коли використовуємо ваші персональні дані для оптимізації та покращення роботи нашого Сайту, розробки нових функцій та послуг (у тому числі, коли вони збираються як частина зведених даних), а також для надання вам відповідних рекламних матеріалів, якщо це дозволено налаштуваннями персоналізації та конфіденційності вашого пристрою або браузера. Ви маєте право відкликати згоду на обробку ваших персональних даних. Ви можете скористатися цим правом у будь-який час.

b) Дотримання наших юридичних зобов'язань. - Ми покладаємося на цю підставу, щоб ідентифікувати вас і підтвердити вашу особу або щоб допомогти запобігти та виявити шахрайство проти вас або нас.

c) Для виконання договору з вами або для вжиття заходів на ваш запит перед укладенням договору. - Ми можемо покладатися на цю підставу, щоб надати вам Послугу.

d) Для наших законних інтересів або інтересів третьої сторони. - Ми можемо покладатися на цю підставу для створення та управління вашим обліковим записом у нас, надсилання вам повідомлень не маркетингового характеру про зміни в наших умовах або політиці, зміни в Сайті або інших важливих повідомлень; для забезпечення або адміністрування нашого бізнесу (контроль якості, консолідована звітність, обслуговування клієнтів), передача права власності тощо.

Маркетингові комунікації

Якщо ви погодилися отримувати від нас маркетингові повідомлення, ми можемо використовувати ваші персональні дані для надсилання вам електронною поштою оновлень про наш Сайт, включаючи ексклюзивні пропозиції, акції або нові функції. Використовуючи ваші персональні дані для таких маркетингових цілей, ми покладаємося на вашу згоду.

Ваші права

Ми зобов'язуємося гарантувати ефективне здійснення ваших прав як суб'єкта даних. Ці права є наступними:

  • Право на отримання інформації про обробку даних та копії оброблених даних.
  • Право вимагати виправлення неточних даних або доповнення неповних даних.
  • Право вимагати знищення персональних даних.
  • Право вимагати обмеження обробки персональних даних.
  • Право на отримання персональних даних, що стосуються суб'єкта даних, у структурованому, загальноприйнятому та машинозчитуваному форматі, а також право вимагати передачі цих даних іншому контролеру.
  • Право на заперечення проти обробки даних.
  • Право в будь-який час відкликати надану згоду та зупинити обробку даних, яка ґрунтується на вашій згоді.
  • Право подати скаргу до компетентного наглядового органу.

Щоб скористатися своїми правами або оновити свої персональні дані, які були надані нам, або у вас є якісь зауваження, побажання чи претензії щодо ваших персональних даних, які ми зберігаємо або використовуємо, будь ласка, зв'яжіться з нами:

  • електронною поштою: [email protected];
  • або напишіть листа на адресу: м. Київ, вулиця Олени Теліги, будинок 6, корпус 8.

Коли ви надсилаєте нам запит на реалізацію права, ми просимо вас вказати, наскільки це можливо, обсяг запиту, тип реалізованого права, обробку персональних даних, про яку йдеться, та будь-які інші корисні елементи, щоб полегшити розгляд вашого запиту.

Розкриття ваших даних

Будь-яка інформація, зібрана та оброблена нами, опрацьовується з максимальною конфіденційністю. Ми не розголошуємо жодної зібраної особистої інформації. Ми гарантуємо, що завжди включаємо засоби контролю та гарантії, викладені в цій Політиці конфіденційності, в контракти та угоди, які ми укладаємо з нашими партнерами та підрядниками, яким ми надаємо доступ до ваших персональних даних. Як тільки вони отримають доступ до ваших даних, вони забезпечать такий самий захист, як зазначено в цій Політиці.

На Сайті можуть бути посилання на інші сайти (винятково з інформаційною метою), які у своїй діяльності можуть не використовувати та/або не дотримуватися цієї Політики конфіденційності та захисту персональних даних.

Звертаємо вашу увагу, що при переході за посиланням на інші сайти дія цієї Політики конфіденційності на такі сайти поширюватися не буде. У зв'язку з цим ми рекомендуємо переглядати політику конфіденційності та захисту персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими вас можуть ідентифікувати.

Ми можемо бути зобов'язані за законом розкрити ваші персональні дані компетентному державному органу, правоохоронному органу або суду, якщо ми отримаємо від них запит на таке розкриття, в тому числі на вимогу національної безпеки або правоохоронних органів та/або для здійснення судового розгляду, судового наказу або юридичного процесу, що здійснюється на нашому Сайті. Крім того, ми можемо діяти на випередження і звернутися до компетентного органу, якщо ми запідозримо, що вами було скоєно порушення закону через наш Сайт.

Відомості про активність (трафік) на Сайті Користувачів, які проходять через нашу мережу або електронну пошту Користувача, захищені відповідно до законодавства. Тобто ми жодним чином або способом не порушуємо таємницю «активності» Користувача при використанні останнім сервісів Сайту.

Ми регулярно ділимося персональними даними з третіми сторонами, які допомагають нам вести наш бізнес, наприклад, з хостингами (наприклад, Amazon Web Services) і постачальниками аналітики вебсайтів (наприклад, Google Analytics).

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні Користувачем сервісів на сторінках Сайту можуть бути наявні коди інших інтернет-ресурсів і третіх осіб, внаслідок чого такі інтернет-ресурси і треті особи отримують ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію про те, що ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

  • системи зі збору статистики  відвідувань сервісів (наприклад, лічильники Google Analytics, рейтинг I.UA, bigmir.net, TNS Україна, Gemius);
  • системи банеропоказів (наприклад, AdRiver, Holder.);
  • соціальні плагіни мереж (форумів) (наприклад, Facebook, Twitter, Google+,).

На деяких сторінках нашого Сайту встановлені коди сервісів Google Analytics, рейтинги I.UA і bigmir.net, TNS Україна, Gemius. Ці сервіси можуть отримувати і обробляти інформацію винятково про те, що ви відвідали сторінку та іншу інформацію, яка передається вашим браузером.

Використання зазначених сервісів нам необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, ми не зберігаємо і не обробляємо.

Відповідно, якщо Користувач з якихось причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням «розлогінитися» (вийти зі свого аккаунта), очистити Cookies (через свій браузер).

У разі згоди Користувача, так чи інакше, ми рекомендуємо завжди ознайомлюватися з Політикою конфіденційності та/або порядком збору і використання вказаними та аналогічними сервісами персональних даних фізичних осіб для уникнення непорозумінь чи запобігання порушення прав суб'єктів персональних даних, оскільки ми не несемо відповідальності в частині збору/обробки/використання зазначеними/аналогічними сервісами персональних даних.

Політика конфіденційності сервісу Google Analitics викладена на сторінці http://www.google.com/analytics/terms/ru.html

Політика конфіденційності сервісу «Рейтинг I.UA» викладена на сторінці http://catalog.i.ua/politics/

Політика конфіденційності сервісу «Рейтинг bigmir.net» викладена на сторінці http://info.bigmir.net/privacy_policy

Політика конфіденційності сервісу TNS Україна викладена на сторінці https://tns-ua.com/konfidentsialnost

Політика конфіденційності сервісу Gemius викладена на сторінці http://www.gemius.com.ua/politika-konfidencialnosti.html

Політика конфіденційності сервісу SMART ADSERVER викладена на сторінці http://smartadserver.com/company/privacy-policy/ 

Системи банеропоказів AdRiver, Holder

На деяких сторінках нашого Сайту встановлені коди сервісів систем банеропоказів «AdRiver» і «Holder». Дані системи дозволяють коректно відображати рекламні матеріали на нашому Сайті, відстежувати ефективність рекламних кампаній. Ці сервіси можуть отримувати і обробляти інформацію про те, що ви відвідали сторінку, та іншу інформацію, яка передається вашим браузером.

Політика конфіденційності сервісу «AdRiver» викладена на сторінці https://www.adriver.ru/about/privacy/

Політика конфіденційності сервісу «Holder» викладена на сторінці http://holder.com.ua/privacy

Соціальні плагіни мереж (форумів) Facebook, Twitter, Google+

На деяких сторінках нашого Сайту встановлені коди сервісів (плагіни, віджети) Facebook, Twitter, Google+. Ці плагіни можуть бути кнопками синхронізації аккаунта на Сайті, Like, ретвітнути чи відповідно «Мені подобається». При відкритті сторінки Сайту, оснащеної таким плагіном, ваш інтернет-браузер безпосередньо підключить вас до серверів Facebook, Twitter, Google+, і на екрані відобразиться зареєстрований плагін через Браузер. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме наші вебсторінки ви відвідали.

Якщо у вас є обліковий запис на Facebook і ви залогінені через свій аккаунт, то при відвідуванні нашої вебсторінки Facebook буде пов'язувати цю інформацію з вашим акаунтом (за наявності акаунта).

При використанні будь-яких функцій плагіна (наприклад, при натисканні кнопки «Мені подобається», коментуванні) ця інформація також буде синхронізована з вашим обліковим записом на Facebook, Twitter, Google+.

Щоб уникнути зв'язку мереж Facebook, Twitter, Google+ з нашою вебсторінкою і подальшого співвіднесення цієї інформації з вашим акаунтом, вам необхідно вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням нашої вебсторінки.

Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, Google+, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, Google+.

-         Соціальної мережі Facebook, керування якою відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S.California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800. Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці https://www.facebook.com/about/privacy/

-         Інформаційної мережі Twitter, керування якою здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415) 222-9958. Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці https://twitter.com/privacy

-         Соціальної мережі Google+, керування якою здійснюється з офісу компанії за адресою: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650) 253-0000. Політика конфіденційності сервісу викладена на сторінці http://www.google.com/policies/privacy/

Зберігання даних

Ми гарантуємо, що персональні дані не зберігаються довше, ніж це необхідно для цілей, для яких вони опрацьовуються. Щоб забезпечити дотримання цього принципу, ми визначаємо терміни зберігання, що застосовуються до кожної операції обробки. При визначенні терміну зберігання враховуються наступні елементи:

  • зобов'язання, визначені законом;
  • рекомендації наглядових органів;
  • найкращий досвід;
  • наші операційні потреби.

Для різних типів персональних даних застосовуються різні терміни зберігання. Після закінчення відповідного періоду ми видаляємо або анонімізуємо ваші персональні дані.

Передача даних

Іноді нам необхідно передавати ваші персональні дані в країни за межами України та ЄС. У таких випадках ми будемо дотримуватися чинного законодавства ЄС, спрямованого на забезпечення конфіденційності ваших персональних даних.

Відповідно до законів про захист даних, ми можемо передавати ваші персональні дані в країни за межами ЄС тільки на підставі відповідного регламенту або (якщо такий відсутній) відповідно до законодавчо затверджених стандартних положень про захист даних, визнаних або виданих відповідно до чинного законодавства про захист даних.

Користуючись нашим Сайтом, ви надаєте згоду на передачу інформації, яку ми збираємо про вас, включаючи особисту інформацію, в будь-яку країну, в якій знаходимося ми або наші постачальники послуг.

Захист даних

Безпека вашої особистої інформації має для нас велике значення. Ми використовуємо різні види технічних, фізичних, електронних та адміністративних механізмів безпеки, які призначені для захисту ваших даних від втрати, пошкодження, видалення, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розкриття або зміни. У нас також існують механізми для реагування на будь-які загрози порушення безпеки даних. Якщо є підстави вважати, що дані були незаконно отримані або доступ до них отримали, наприклад, неавторизовані особи, ви будете повідомлені про таке порушення в найкоротші терміни.

Ми надаємо доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних згідно з локальними актами.

Як поскаржитися

Будь ласка, зверніться до нас, якщо у вас є запитання або занепокоєння щодо використання нами вашої інформації (див. нижче «Звернутися до нас»).

Ви також маєте право подати скаргу до відповідного наглядового органу з питань захисту даних у державі ЄС та в Україні за місцем вашого постійного проживання, роботи або на передбачуване порушення законів про захист даних в ЄС.

Оновлення Політики конфіденційності

Ми можемо час від часу змінювати цю Політику конфіденційності. Якщо нами буде внесено значні зміни, ми проінформуємо вас, наприклад, розмістивши помітне посилання на опис цих змін на нашому вебсайті протягом розумного періоду часу або іншим способом, наприклад, електронною поштою.

Щоб уникнути будь-яких непорозумінь щодо обізнаності з внесених змін, ми переконливо рекомендуємо звертатися до цієї Політики конфіденційності регулярно.

Звернутися до нас

Ви можете звернутися до нас поштою або електронною поштою, якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо цієї Політики конфіденційності або інформації, яку ми зберігаємо про вас, щоб скористатися правом, передбаченим законодавством про захист даних, або подати скаргу.

Наші контактні дані наведені нижче:

Ім'я: Оксана Богданова

Поштова адреса: м. Київ, вулиця Олени Теліги, будинок 6, корпус 8

Адреса електронної пошти: [email protected]