Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
1 травня
Завантажити ще

"Шахтар" осоромився в Тирасполі. Програли скромному дебютанту Ліги чемпіонів

Фото: Фото: ФК Шахтар

Віце-чемпіон України донецький " Шахтар " з поразки стартував у новому розіграші Лізі чемпіонів, поступившись на виїзді молдавському "Шерифу" 0: 2.

У стартовому складі гірників, як і в іграх з "Монако", знову виявилося тільки двоє українців - воротар Андрій Пятов і захисник Микола Матвієнко. Не зміг допомогти через релігійного свята ізраїльтянин Манор Соломон і його відсутність на полі дуже позначилося. Бразилець Фернандо не зміг його повноцінно замінити, а інший вінгер Тете провів просто потворний матч.

"Шериф" відкрив рахунок у першому таймі - забив Траоре, тільки не лассіньї, а Адама. Гола могло і не бути, але невдало на лінії зіграв заміняв травмованого Трубіна воротар збірної України Андрій Пятов. Да уж, роки беруть своє.

У другій половині, на тій же хвилині, що і в першому таймі, "Шериф" забив другий м'яч. Голом відзначився гвінеєць Момо Янсане. До слова, у молдаван на поле теж не було - часто-густо одні легіонери.

Після другого пропущеного гола Роберто де Дзербі пішов ва-банк і випустив на поле Михайла Мудрика (разом з Аланом Патріком), який подарував груповий етап "Шахтарю". Однак молодий блондин на цей раз витягнути "гірників" не зміг.

"Шахтар" терпить стратегічно важливе поразку і, схоже, в цьому сезоні оновлена донецька команда буде боротися в ЛЧ тільки за путівку в Лігу Європи.

Шериф - Шахтар 2: 0

Голи: А. Траоре, 16, Янсане, 62

Шериф: Атанасіадіс - Фернандо Костанцо, Арболеда, Дуланто, Крістіано - Тілль, Аддо (Раделичі, 86) - Кастаньеда (Ніколов, 85), Коловос (Янсане, 55), А. Траоре - Яхшібоев (Бруно, 67).

Шахтар: Пятов - Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі - Маркос Антоніо (Алан Патрік, 64), Майкон - Тете (Марлос, 46), Педріні, Фернандо (Мудрик, 64) - Л. Траоре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"Барселона" без Мессі страждає. Третє поспіль велике домашню поразку в Лізі чемпіонів