Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Головний тренер "Шахтаря" - про розгром своєї команди: Мушу зробити багато висновків

Головний тренер
Фото: shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Ігор Йовічевич після поразки донецької команди в Нідерландах заявив, що бере відповідальність за результат на себе.

- Сталося те, що одна команда була кращою за нас, і це був "Феєнорд". Маємо привітати "Феєнорд" з гарною грою. Бувають такі дні, це футбол. Хочу вибачитись перед українськими вболівальниками, які сподівалися на нас, на сьогоднішній прохід. На жаль, вийшов такий матч. Мушу зробити багато висновків, я візьму відповідальність на себе як тренер, не ховаючись за цим результатом. Але ми віддали максимум зусиль, які мали сьогодні, - сказав Йовічевич.

Він додав, що відданих гравцями сил «не було достатньо, і це було видно у кожному єдиноборстві».

- Карали нас за кожну помилку. То справді був визначальний чинник. Це для нас перший досвід, десятий матч у нинішньому євросезоні, Лізі чемпіонів та Лізі Європи… Сьогодні ми потрапили на найкращу команду, у якої те, що били по воротах – все залетіло. І маємо віддати належне, тому що "Феєнорд" – це топ-команда на сьогоднішній день, – наголосив Йовічевіч.

Донецький клуб був останнім представником України у поточному єврокубковому сезоні. У поєдинку з нідерландським "Феєнордом" він програв із рахунком 7:1. 

Новини по темі: Шахтар Ліга Європи