18 жовтня
Завантажити ще

Гравець "Шахтаря" Тобіас зробив тату на честь новонародженої дочки, яка виявилася не його

Гравець
Фото: instagram.com/vinitobias/

Бразильський правий захисник донецького "Шахтаря" Вінісіус Тобіас несподівано дізнався, що не є біологічним батьком своєї доньки, як раніше вважав. Проте футболіст встиг зробити татуювання на честь новонародженого. Про це пише The Sun.

Як пише видання, блогер Інгрід Ліма, колишня дружина гравця, народила дівчинку 8 жовтня. Тобіас відзначив цю подію татуюванням з ім'ям малюка - Майте та фразою "Я люблю тебе". Однак невдовзі колишня кохана футболіста в Instagram заявила, що дівчинка не є дочкою Тобіаса. Ліма уточнила, що на момент народження дитини вони вже не були разом і обидва перебували у нових відносинах.

– Ми з Вінісіусом деякий час не були разом. За цей час я мав стосунки з іншим і в нього теж. Ми обоє продовжували жити своїм життям. Тим часом з'явилася Майте. Ми вирішили зробити ДНК-тест. Майта не дочка Вінісіуса. Я щиро прошу вас припинити нападати на нього. Ми вже мирно обговорили, – написала блогерка.

Хто її батько новонародженої дівчинки, Ліма не повідомила. Тобіас ситуацію також не коментував. Наразі в облікових записах Instagram обох відсутні спільні фото.

  • 1 квітня 2022 року донецький «Шахтар» оголосив про трансфер захисника Вінісіуса Тобіаса до «Реалу». У зв'язку з війною в Україні УЄФА дозволив футболістам, які грають в УПЛ, міняти клуб, не враховуючи контрактних зобов'язань перед нинішніми командами.
  • 16 липня правий захисник "Шахтаря" Вінісіус Тобіас підписав новий контракт із донецьким клубом до 30 червня 2029 року.