Завантажити ще

Гол Яремчука у матчі проти Словаччини номіновано на звання найкращого у другому турі Євро-2024

Гол Яремчука у матчі проти Словаччини номіновано на звання найкращого у другому турі Євро-2024
Фото: x.com/Squawka

Гол форварда збірної України Романа Яремчука у матчі проти Словаччини може бути визнаний найкращим у другому турі Євро-2024. Список номінантів для голосування надрукувала пресслужба УЄФА.

Гол Яремчука забезпечив збірній України вольову перемогу над Словаччиною із рахунком 2:1. На 80-й хвилині матчу Роман прийняв м'яч після передачі від Миколи Шапаренка та відправив його у ворота Мартіна Дубравки. Цей гол став 16-м для Яремчука у національній команді.

Крім Яремчука, на звання автора найкращого гола другого туру також претендують данець Мортен Х'юлманд (гол у ворота Англії), швейцарець Джердан Шакірі (гол у ворота Шотландії) та австрієць Гернот Траунер (гол у ворота Польщі).

  • 22 червня форвард збірної України Роман Яремчук став найкращим бомбардиром в історії виступів нашої національної команди на чемпіонатах Європи. За кількістю голів на континентальних першостях Яремчук випередив Андрія Шевченка та Андрія Ярмоленка, які забили по два м'ячі. Тепер Роман – найкращий бомбардир збірної України на чемпіонатах Європи.
  • 17 червня Україна програла Румунії з рахунком 0:3 на старті чемпіонату Європи-2024 з футболу. Один гол Україна пропустила у першому таймі та ще два – у другому. Це друга найбільша поразка українців на рівні Євро.
Новини по темі: Роман Яремчук Євро-2024