Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Ф'юрі повернувся до тренувань після травми і звернувся до Усика

Ф'юрі повернувся до тренувань після травми і звернувся до Усика
Фото: Getty Images

Володар титулу WBC серед суперваговиків британський боксер Тайсон Ф'юрі повернувся до тренувань після травми. Про це він повідомив в інстаграмі, опублікувавши відео з тренувань. Ф'юрі жартівливо попросив передати своєму найближчому супернику українському чемпіону Олександру Усику, що він знову в строю.

- Скажіть хтось Усику, що Туз повернувся. Не можу дочекатися, - написав Ф'юрі. 

Ф'юрі місяць знаходився на реабілітації після того, як 2 лютого отримав розсічення над оком під час тренувального спарингу. Боксеру наклали шви, через які володар поясу WBC попросив перенести історичний бій із Усиком.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Tyson Fury (@tysonfury)

  • Історичний бій за звання чемпіона у хевівейті відбудеться на Kingdom Arena в Саудівській Аравії. Спочатку він був призначений на 17 лютого, але через травму британця дату поєдинку перенесли на 18 травня.
  • Переможець бою Усик - Ф'юрі першим в історії об'єднає чотири пояси у хевівейті. Українець наразі володіє поясами WBA, IBF та WBO, а британець - WBC. Останнім чемпіоном світу в хевівейті вважався Ленокс Льюїс у 1999 році, але тоді він володів лише трьома поясами: WBA, WBC та IBF. 
  • Останній бій Усика відбувся 27 серпня. Українець вперше за останні п'ять років переміг нокаутом британця Даніеля Дюбуа.