Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Бій Усика та Ф'юрі скасували через травму британця

Бій Усика та Ф'юрі скасували через травму британця
Фото: Getty Images

Бій Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі за чотири основних титули чемпіона світу в надважкій вазі, який мав відбутися 17 лютого і Ер-Ріяді (Саудівська Аравія), скасували. Про це оголосили у промоутерській компанії Queensberry Promotions, що представляє Ф'юрі, пише "Суспільне".

Зазначається, що у п'ятницю, 2 лютого, британець зазнав травми під час спарингу. У Ф'юрі розсічення над оком. Боксеру наклали шви, через які володар поясу WBC не встигне підготуватися до поєдинку в лютому.

- Я повністю спустошений після такої тривалої підготовки, я перебував у чудовій формі. Мені прикро за всіх, хто залучений у цю велику подію. Я сумлінно готуватимуся до нової дати, коли око відновиться. Можу лише перепросити усіх, включно зі своєю командою, командою Усика, боксерами з андеркарду, партнерами, фанами, господарями [вечору] та моїми друзями в Саудівській Аравії, - сказав Ф'юрі у своїй заяві.

Промоутер Усика Олександр Красюк вже відреагував на новину про перенесення бою проти Ф'юрі. За його словами, Олександр Усик продовжує спаринг-підготовку до бою. А його команда вивчає можливість проведення бою проти Філіпа Хрговича, обов'язкового претендента на пояс за версією IBF. Про це повідомляє видання Boxing News.

Усик та Ф'юрі офіційно підписали контракти на бій за абсолютного чемпіона у вересні 2023 року, перед поєдинком британця із Франсісом Нганну. Після складної перемоги Ф'юрі у жовтні зустріч з Усиком вже відкладали - спершу організатори планували провести її в другій половині грудня минулого року.

  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у 9-му раунді та захистив чемпіонські титули. Ф'юрі у своєму останньому поєдинку переміг Нганну роздільним рішенням суддів. Повідомлялося, що британець отримав два розсічення у бою з ексчемпіоном UFC.
  • Ф'юрі  у січні цього року, напередодні поєдинку за титул абсолютного чемпіона в надважкій вазі, вкотре спробував зачепити Олександра Усика. Британський спортсмен розкритикував зовнішній вигляд українця, а саме сережку у вусі, заявивши, що Усику ніколи його не здолати.