Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Бій за абсолютне чемпіонство Усік – Ф'юрі офіційно перенесли на травень

Бій за абсолютне чемпіонство Усік – Ф'юрі офіційно перенесли на травень
Фото: twitter.com/Queensberry

Бій за абсолютне чемпіонство у суперважкій вазі між українським боксером Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі, який мав відбутися у лютому та був перенесений через травму суперника українця, відбудеться 18 травня. Поєдинок за чотири основні титули чемпіона світу пройде в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Про це повідомила промоутерська компанія Фьюрі Queensberry Promotions.

- Бій за звання безперечного чемпіона у важкій вазі між Тайсоном Ф'юрі та Усиком перенесено на 18 травня в Ер-Ріяді, - коротко написали в компанії, не розкривши інших подробиць.

Усик та Ф'юрі офіційно підписали контракти на бій за абсолютного чемпіона у вересні 2023 року перед поєдинком британця з Франсісом Нганну. Після складної перемоги Ф'юрі у жовтні зустріч з Усіком вже відкладали – спочатку організатори планували провести її у другій половині грудня минулого року.

  • 2 лютого стало відомо, що бій Олександра Усика та Ф'юрі, який мав відбутися 17 лютого, скасували через травму британця.
  • Ф'юрі у січні цього року, напередодні поєдинку за титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі, ще разспробував зачепити Олександра Усика. Британський спортсмен розкритикував зовнішній вигляд українця, а саме сережку у вусі, заявивши, що Усіку ніколи його не здолати.