Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Львівському ФК "Карпати" заборонили виїжджати за кордон - ЗМІ

Львівському ФК

Профільне міністерство відмовило футболістам команди першої ліги «Карпати» у виїзді на міжнародний турнір до Іспанії, мотивуючи це тим, що право виїжджати за кордон мають лише команди УПЛ. Про це повідомляє Sport.ua.

На зборах в Іспанії «зелено-білі» планували зіграти проти "Валенсії" та "Вільярреала". За інформацією джерела, «леви» планують 9 лютого вирушити на етап підготовки на Закарпаття й зараз активно займаються пошуками спаринг-партнерів. У березні, найімовірніше, вони тренуватимуться на своїй заміській базі у Бартатові.

У «Карпатах» поки що відсутні головний тренер Mирон Mаркевич та його помічник Володимир Єзерський, які у складі збірної України серед ветеранів поїхали на турнір до Норвегії. Наразі «Карпати» лідирують у групі «Чемпіонська» Першої ліги, набравши 45 очок.

  • ФК "Карпати" офіційно оголосив, що стали народною командою. Корпоративні права безплатно передали у власність громади міста, як цього вимагає текст постанови.
  • Львівські "Карпати" повідомили про зміну технічного спонсора клубу. Замість Joma постачати екіпірування команді буде компанія Nike. 
Новини по темі: спорт Футбол УПЛ ФК Карпати