Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

"Карпати" змінили постачальника форми, який продовжує працювати зі збірною РФ

Львівські "Карпати" повідомили про зміну технічного спонсора клубу. Замість Joma постачати екіпірування команді буде компанія Nike. Про це повідомляє прес-служба клубу.

- ФК "Карпати" змінив постачальника спортивної форми та екіпірування всіх клубних команд. Причиною такого рішення стала відсутність чіткої позиції компанії Joma щодо припинення роботи на російському ринку. Зазначимо, що нещодавня презентація нової форми від Joma однієї з команд із країни-терориста вкотре підтвердила правильність рішення менеджменту клубу Карпати, - йдеться у заяві клубу.

У футбольному клубі стверджують, що вивчав упродовж кількох місяців, і головним критерієм при виборі нового постачальника став повний вихід компанії Nike з російського ринку.

- Ми плануємо набути нової форми до початку весняної частини чемпіонату. Оскільки зміна форми є тривалим процесом, то у березні наші футболісти гратимуть товариські матчі ще у старій формі. Далі заплановано поступове оновлення форми та спортивного екіпірування дитячо-юнацьких команд клубу. ФК "Карпати" не хочуть мати жодного зв'язку з компаніями, які досі працюють на ринку країни-терориста, – сказав директор із маркетингу ФК "Карпати" Юрій Зелик.

В УАФ зажадали пояснень від Joma

На цю ситуацію вже відреагували на УАФ. Там заявили, що направили запит до головного офісу Joma із вимогою роз'яснити ситуацію.

- «УАФ Маркетинг» направив до головного офісу Joma запит з проханням дати пояснення щодо цієї ситуації. Зокрема, чи має центральний офіс Joma відношення до презентації та загалом розробки дизайну форми фк «Зеніт» (санкт-Петербург), і як так сталося, що на презентованій формі російської команди красується логотип Joma?, - наголосили в УАФ.

Також в організації нагадали, що подібна ситуація вже виникала 2022 року. Тоді технічний спонсор національної збірної України заявив, що Joma зупинила всі спонсорські контракти з російськими та білоруськими спортивними командами у зв'язку з початком повномасштабної військової агресії Росії проти України.

Новини по темі: УАФ