Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
4 травня
Завантажити ще

Артем Мілевський вперше з'явився на публіці в театрі після виходу з коми

Артем Мілевський вперше з'явився на публіці в театрі після виходу з коми

Колишній нападник збірної України Артем Мілевський потроху повертається до нормального життя після того, як потрапив до реанімації та пережив кому. 38-річний спортсмен вперше з'явився на публіці, разом із другом відвідавши спектакль у Національній опері у Києві. Про це Мілевський повідомив у Instagram, опублікувавши знімки із зали.

- Зміна картинки. Прийшли подивитися на покоління NEXT, – уточнив Мілевський.

Після завершення кар'єри футболіста Мілевський на певний час зник із медійного простору. У вересні ЗМІ писали, що він кілька днів перебував у тяжкому стані, впавши у кому. Причиною цього нібито стала алкогольна залежність спортсмена. Тоді всі витрати на лікування Мілевського взяв на себе Ігор Суркіс.

Мілевський за свою спортивну кар'єру змінив 10 клубів у кількох країнах, чотири рази ставав чемпіоном України, чотири рази вигравав Кубок України, тричі – Суперкубок, був чемпіоном Білорусі, вигравав Кубок Білорусі та три рази – Суперкубок. У жовтні 2021-го він офіційно оголосив про закінчення кар'єри, зробив коло пошани на "Олімпійському" і не зміг стримати сліз. Вже декілька років футболіст позиціонує себе як відеоблогер.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Artem Milevskyi (@timi1010)

Новини по темі: Артем Мілевський