Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
25 квiтня
Завантажити ще

Мілевський оголосив про повернення до збірної України: Ти можеш піти з футболу, але футбол із тебе не піде ніколи

Мілевський оголосив про повернення до збірної України: Ти можеш піти з футболу, але футбол із тебе не піде ніколи
Фото: instagram.com\timi1010

Колишній гравець київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський, який нещодавно повісив бутси на цвях, вирішив відновити кар'єру. Але не в класичному футболі, а в маленькому, тобто міні. Артем має намір зіграти за збірну України з мініфутболу на найближчому чемпіонаті Європи. Про це 37-річний Мілевський, який нещодавно попрощався з великим футболом, оголосив 26 січня в інстаграмі.

- Майстри, я повертаюся до збірної України! Недарма кажуть: «Ти можеш піти з футболу, але футбол з тебе не піде ніколи». Саме тому я радий повідомити вам, що тепер я – амбасадор Федерації мініфутболу України! – написав Міля.

Ексфутболіст "Динамо" зізнався, що йому завжди подобалося грати на обмеженій ділянці поля: поставити корпус, відігратися у стіночку або самому закрутити м'яч точно в кут.

– Тепер все це я спробую показати за збірну України на чемпіонаті Європи з мініфутболу, що пройде у червні на полях Кошице! - Заявив він.

Раніше повідомлялося, що Артем Мілевський у жовтні 2021-го офіційно оголосив про закінчення кар'єри, зробив коло пошани на "Олімпійському" і не зміг стримати сліз. Вже кілька років футболіст позиціонує себе як відеоблогер.

Мілевський за кар'єру змінив 10 клубів у кількох країнах, чотири рази ставав чемпіоном України, чотири рази вигравав Кубок України, тричі – Суперкубок, був чемпіоном Білорусі, вигравав Кубок Білорусі та тричі – Суперкубок. Зіграв 50 матчів за збірну України (8 голів).