Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 квiтня
Завантажити ще

Мілевський втомився перечікувати війну у паркінгу, а Алієв показав себе у камуфляжі та зі зброєю

Мілевський втомився перечікувати війну у паркінгу, а Алієв показав себе у камуфляжі та зі зброєю
Фото: instagram.com/timi1010

Артем Мілевський та Олександр Алієв перебувають в Україні. Футболісти, що закінчили кар'єру, на сьомий день російської агресії записали звернення проти війни в Україні. Мілевський наприкінці його не зміг стримати сліз.

- Я Артем Мілевський і намагаюсь, як і всі, просто рятуватися. Я грав у Росії, я грав в Україні, грав у Бресті у Білорусі. Ми хочемо просто миру, залиште нас живими та припиніть це все. Це вже затягнулося настільки, що не можна коментувати. Сподіваюся, що все вирішиться, люди домовляться між собою. Ми сидимо у паркінгу як не знаю хто, – сказав Мілевський.

Колишній гравець київського "Динамо" показав своє бомбосховище і розповів, що у ньому є вода.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Artem Milevskyi (@timi1010)

Його друг та колишній колега по клубу Олександр Алієв заявив у своїх сторіс, що не планує залишати Київ. У камуфляжі та зі зброєю екс-футболіст повідомив, що збирається захищати країну, де народилися його діти.

- Я звертаюся до росіян, я знаю, що в мене дуже багато аудиторії з Росії. Будь ласка, не їдьте сюди на війну, розвертайтеся. Тут нема ані фашистів, ані нацистів. Давайте робити так, щоб через нас не плакали наші матері, батьки, не переживали наші дітки. Давайте жити просто мирно. Я хочу звернутися до футболістів, яких багато у Росії. Не вірте тому, що у вас показують, це повна маячня. Ми мирні жителі, і тут гине дуже багато їх, – сказав Алієв.

2 березня – сьомий день вторгнення Росії до України. Співак Макс Барських заявив, що більше не гастролюватиме до РФ. Українські знаменитості у соцмережах масово закликають колег із Росії не мовчати про війну.