Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 березня
Завантажити ще

40 мільйонів за Мудрика: найдорожчим гравцем України став півзахисник "Шахтаря"

40 мільйонів за Мудрика: найдорожчим гравцем України став півзахисник
Фото: офіційний сайт ФК «Шахтар»

Лідер донецького «Шахтаря» Михайло Мудрик після оновлення цін на футбольному ресурсі Transfermarkt виріс у вартості на 25 мільйонів євро, що одразу ж зробило його найдорожчим футболістом, який колись грав в українській Прем'єр-лізі.

Нова ціна вінгера «Шахтаря» тепер 40 мільйонів євро, що на 8 мільйонів євро перевищує вартість колишніх «рекордсменів» - також півзахисників «Шахтаря» - бразильців Фреда (що нині виступає на ЧС у Катарі) та Фернандіньо.

Ціна на Михайла Мудрика дуже виросла, оскільки гравець продемонстрував дуже яскраві виступи на груповому етапі Ліги Чемпіонів. Там молодий гравець виявився однозначним лідером у складі «Шахтаря» і загалом був визнаний одним із найкращих гравців всього групового етапу.

Подорожчав у «Шахтарі» не лише Мудрик, а ще кілька футболістів – Георгій Судаков (6 мільйонів євро), Анатолій Трубін (11 мільйонів євро), Артем Бондаренко (4 мільйони євро), Валерій Бондар та Юхим Конопля (обидва по 4 мільйони євро) ).

За Михайлом наразі йде справжнє трансферне полювання. Звучала навіть фантастична сума у 100 мільйонів євро, нібито запропонована за нашого гравця французьким «ПСЖ». Якщо ж дивитися на речі реально, то дійсних претендентів на покупку зірки "гірників" сьогодні двоє. Це англійські «Арсенал» та «Манчестер Юнайтед». За чутками, у переговорах з ними сума, що обговорюється, коливається в районі 50 мільйонів євро.