Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Олександр Шовковський візьме участь у благодійному матчі попри заборону лікарів

Олександр Шовковський візьме участь у благодійному матчі попри заборону лікарів
Фото: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=5400520666676561&id=100001560433670

Легенда українського футболу Олександр Шовковський на своїй сторінці у Facebook анонсував великий благодійний матч, кошти з якого підуть на потреби Збройних сил України. Відбудеться поєдинок збірної зірок проти збірної легенд.

Олександр Шовковський і сам візьме участь у цьому матчі, причому зробить це після досить суттєвої перерви.

«Останній раз я надягав рукавички у жовтні 2020 року під час підготовки до товариського матчу між збірними Франції та України, коли ковід скосив трьох воротарів національної збірної України і коли дебютував за збірну Георгій Бущан. Не був впевнений, що надягатиму їх знову, але…Хочеш розсмішити Бога – розкажи йому свої плани на майбутнє», - пише Олександр Шовковський.

Причому Олександр Шовковський візьме участь у матчі попри заборону хірурга.

«У нашій країні триває війна! І ми мусимо робити все залежне від нас, щоб допомагати нашим захисникам і захисницям давати гідну відсіч і гнати геть це вселенське ZΛO в обличчі рашистів не тільки з нашої землі, а й навіть з планети Земля. Тому погодився надягнути їх знову, навіть попри те, що мій хірург, що оперував мої пальці, забороняє мені! Але то таке!» - додав колишній воротар української збірної.

Матч має відбутися 24 липня о 16:00 на стадіоні «Мінай» в місті Ужгород.

До складу збірної зірок війдуть: Олександр Педан, Ігор Ласточкін, Андрій Бєдняков, Міка Фаталов, Alekseev, Артем Пивоваров, Степан Казамін, Фоззі (з "ТНМК"), Григорій Решетняк, Ігор Циганик, Костя Трембовецький, Женя Янович, Олександр Денисов, Вася Валим Олейник, Валим Олійник, Артем Гагарін, Влад Шевченко, Любомир Левицький та Tamerlan.

За збірну легенд гратимуть: Мирон Маркевич, Ігор Бєланов, Олександр Шовковський, Даріо Срна, Владислав Ващук, Руслан Ротань, Андрій Русол, Артем Федецький, Тарас Михалик, Євген Селезньов, Василь Кобін, Валентин Слюсар, Адріан Пуканич, Михайло Кополовець.