Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Поліція оголосила підозру фанату "Динамо", який побив вболівальника на матчі з "Олександрією"

Поліція оголосила підозру фанату
Фото: Павло ДАЦКОВСКІЙ.

Поліція Києва вручила підозра в хуліганських діях одного з учасників бійки на трибунах НСК «Олімпійський» під час матчу «Динамо» - «Олександрія» в 8-му турі УПЛ. Про це 13 жовтня повідомляє прес-служба управління Нацполіціі в Києві.

Правоохоронці уточнили, що поки одному учаснику оголошено підозру - це киянин 1993 року народження. У поліції обіцяють, що це не єдиний і не останній фігурант справи - подібні повідомлення готуються для інших причетних до бійки. Виробництво заведено за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство.

Бійка між ультрас "Динамо" і глядачами відбулася в суботу, 18 вересня, під час матчу Прем'єр-ліги України "Динамо" - "Олександрія". Одна з глядачок повідомила в ФБ, що ультрас зробили зауваження через піротехніку, після чого кілька людей перелізли через огорожу і побили уболівальників. Згодом видання "Трибуна" опублікувало фото, надане постраждалим, у якого виявилася зламана рука в результаті нападу ультрас. Всього тілесні ушкодження в результаті нападу фанатів отримали 4 людини.

19 вересня на сайті київського клубу з'явилася заява із засудженням "хуліганських дій групи уболівальників щодо глядачів матчу". В "Динамо" розповіли, що ультрас перебували в фанатському секторі #41, а глядачі - в секторі #37 і пообіцяли співпрацювати з правоохоронцями. Фото і відеоматеріали керівництво стадіону і клубу надали поліції. Згодом київський клуб був оштрафований УАФ на півмільйона гривень за неналежну поведінку фанатів на трибунах і за те, що "Динамо" не забезпечило безпеку на "Олімпійському"