Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" і ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом булочок з сирною начинкою і сирною скоринкою. Відео, де кухар готує ласощі, з'явилося в його Інстаграме.
- Сирні булочки дуже м'які і є можливість експериментувати з сиром всередині! - зазначив Хіменес-Браво.
інгредієнти
Борошно - 350 г
Розпушувач - 10 г
Вершкове масло (холодне) - 80 г
Сир Чеддер - 50 г
Сир Пармезан - 50 г
Сир російський - 50 г
Зелена цибуля (нарізаний) - 10 г
Кефір (або йогурт) - 250 г
Моцарелла (начинка) - 50 г
готуємо
Розігрійте духовку до 180 градусів.
У великій тарі змішайте борошно, розпушувач і додайте холодне вершкове масло.
Перемішайте в крихту, щоб все масло змішалося з борошном, додайте кефір. Вимісити тісто.
Додайте зелену цибулю, сухий часник (за бажанням), а також весь натертий сир, крім моцарелли.
Розкачайте тісто і сформуйте шайби, всередину кожної покладіть шматочок моцарели.
У вересні Ектор Хіменес-Браво також поділився рецептом хрустких маринованих огірків в "Спрайт". Євген Клопотенко показав українцям, як в домашніх умовах випікати ніжну французьку булку. Дієтолог "зваження та щасливих" Світлана Фус розповіла, як приготувати сирники в духовці.
Цей веб-сайт використовує cookies для покращення взаємодії з користувачем під час відвідування веб-сайту. Користування веб-сайтом означає згоду з його політикою cookies