Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сирних булочок

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сирних булочок
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" і ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом булочок з сирною начинкою і сирною скоринкою. Відео, де кухар готує ласощі, з'явилося в його Інстаграме.

- Сирні булочки дуже м'які і є можливість експериментувати з сиром всередині! - зазначив Хіменес-Браво.

інгредієнти

  • Борошно - 350 г
  • Розпушувач - 10 г
  • Вершкове масло (холодне) - 80 г
  • Сир Чеддер - 50 г
  • Сир Пармезан - 50 г
  • Сир російський - 50 г
  • Зелена цибуля (нарізаний) - 10 г
  • Кефір (або йогурт) - 250 г
  • Моцарелла (начинка) - 50 г

готуємо

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. У великій тарі змішайте борошно, розпушувач і додайте холодне вершкове масло.
  3. Перемішайте в крихту, щоб все масло змішалося з борошном, додайте кефір. Вимісити тісто.
  4. Додайте зелену цибулю, сухий часник (за бажанням), а також весь натертий сир, крім моцарелли.
  5. Розкачайте тісто і сформуйте шайби, всередину кожної покладіть шматочок моцарели.
  6. Поставте в духовку на 15-20 хвилин.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

У вересні Ектор Хіменес-Браво також поділився рецептом хрустких маринованих огірків в "Спрайт". Євген Клопотенко показав українцям, як в домашніх умовах випікати ніжну французьку булку. Дієтолог "зваження та щасливих" Світлана Фус розповіла, як приготувати сирники в духовці.