14 листопада
Завантажити ще

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом вафельного торта з бананом

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом вафельного торта з бананом
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo.

Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво розповів фоловерам, як приготувати вафельний торт із бананом. У своєму Інстаграм він показав процес на відео.

інгредієнти

  • 2 банки ірисок;
  • 200 г олії вершкового;
  • 1 кг бананів;
  • 1 упаковка вафельних коржів;
  • 150 г арахісу.

Готуємо

  1. Запекте арахіс до золотистості за 180℃.
  2. Наріжте банани слайсами. Витягніть масло з холодильника, щоб воно зігрілося до кімнатної температури. Збийте його з Ірис до однорідності.
  3. Важливо, щоб кожен шар вафельного торта був ретельно промащений, а кожну вафлі клітинку заповнила начинка.
  4. Зберіть торт, це зручно робити з кондитерською поворотною дошкою. Візьміть круглий перманент та прокручуйте торт на ньому, як Ектор на відео.
  5. Ретельно змастіть кожен шар, покладіть банани.
  6. Подрібніть арахіс качалкою за допомогою пакета-слайдера. За словами Ектора, торт можна перекласти шарами арахісу.
  7. Останній шар посипте арахісом, боки промажте кремом.
  8. Важливо, щоб торт постояв у прохолодному місці. Бажано добу. При подачі Ектор радить посолити його морською сіллю: такий смак стане більш насиченим.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)