28501
0
17 квiтня
Завантажити ще

Даша Євтух з "МастерШеф 11": Можливо, наступною "Холостячкою" стану я

Даша Євтух з
Фото: СТБ

У 13-му випуску 11-го сезону "МастерШеф" шоу залишила популярна інстаграм-блогерка (понад 240 тисяч підписників) Даша Євтух. "КП в Україні" поспілкувалася з Дашею та розпитала її про переїзд до Києва, блогерство та особисте життя.

- Даша, ви популярна блогерка в інстаграмі та ТікТок, і ваші підписники дуже здивувалися, коли дізналися, що ви братимете участь у проекті. Чому для теледебюту ви обрали саме шоу "МастерШеф"?

– Я довго думала, йти чи не йти на проект. Тому що, крім домашніх страв, я нічого іншого не готувала і з багатьма продуктами, що були на кухні "МастерШеф", не знайома. Це мене найбільше лякало. Але готувати я завжди любила, і оскільки цього сезону набирали саме аматорів, то вирішила спробувати і навчитися чогось нового для себе.

- Шанувальники також цікавляться, як вам вдавалося все приховувати. Адже зйомки зайняли кілька місяців, а контент ви публікуєте щодня. Наперед підготували контент-план?

- Ой, з веденням свого блогу було важкувато на проекті, тому що ми багато часу проводили на зйомках, а мені потрібно ще паралельно знімати свої відео, щоб люди не забули мене за той період, поки я там перебувала. Контенту, знятого наперед, як такого не було, більшість я знімала за фактом. Своїм підписникам я не говорила взагалі, де я, що роблю. Бувало, жартувала і казала, що пішла на "Холостячку" (посміхається). Я ігнорувала питання "де ти перебуваєш?".

Фото: СТБ

Фото: СТБ

Готувалась до шоу за відео Ектора

- На кастингу ви розповідали, що в основному готуєте "прості сільські страви", проте "МастерШеф" - це рівень значно серйозніший. Чи не боялися змагатися з більш підготовленими кулінарами?

- Звичайно боялася, але якщо не пробуватимеш, так ніколи і нічого не навчишся. Я за те, щоб пробувати себе і свої можливості, а хтось сильніше і слабше завжди є не лише в кулінарії, а й в інших сферах життя. Іноді корисно, коли ти відчуваєш здорову конкуренцію, можна навчитися чогось один від одного. Загалом, я дуже вдячна цьому проекту і тим людям, які там були, бо це справді величезний досвід та великі можливості. Не шкодую ні крапельки про своє рішення піти на проект.

– Ви спеціально готувалися до шоу? Вчили рецепти, чи дивилися кулінарні блоги?

- Так, звичайно, я готувалася до проекту, дивилася відео: і Ектора, і учасників минулих сезонів "МастерШеф". Але я не можу просто подивитися відео та запам'ятати рецепт, мені потрібно хоч раз його самій спробувати приготувати, спробувати на смак, яке воно має бути.

- Під час битви "чорних" вам довелося готувати з незвичайного набору продуктів: свинячі вуха, морква та згущене молоко, проте ви практично не хвилювалися. Як вважаєте, чому страва не вийшла?

- Так, на битві "чорних" я готувала свинячі вуха. Я не можу сказати, що я повністю незадоволена своєю стравою, ні, але вона була не до кінця доопрацьована.

11-й сезон "МастерШеф" можна вважати неконфліктним

- Ви часто публікуєте відео та фото з усіма учасниками проекту. А чи часто були конфлікти за кадром?

- Це, мабуть, найнеконфліктніший сезон за весь час (посміхається). Ми всі намагалися розуміти, що то конкурси. Тобто намагалися не те щоб не конфліктувати, а навпаки – допомогти одне одному.

- З ким зараз із учасників спілкуєтеся?

- З усіма учасниками можемо підтримувати зв'язок, але найбільше з Алісою ми спілкуємося досі. З Танюшкою та Мариною теж іноді відповідаємо один одному (посміхається). Звичайно, після проекту всі почали займатися кожен своїм життям, і дружити з усіма не виходить. Але я до кожного ставлюся з теплими емоціями.

Фото: СТБ

Фото: СТБ

Про переїзд до Києва та особисте життя

- Як змінилося ваше життя після проекту? Ви казали, що переїхали до Києва. У коментарях писали, що "у селі закінчився контент". Це правда?

– Після проекту я переїхала не повністю, а частково до Києва. Я часто приїжджаю до села, бо іноді хочеться відпочити від міської метушні і побути наодинці у більш спокійному місці. Я дуже люблю село, і мені тут подобається, але й у Києві теж подобається, бо у столиці більше можливостей. Я давно планувала переїхати до міста, бо в селі молодій людині нічого робити. У місті багато хто хоче бути блогерами, але чомусь не у всіх виходить, хоча, як ви кажете, "у місто їздять за контентом". То, може, не в самому місці справа? Контент може початися, так і закінчитися абсолютно скрізь.

- Не боїтеся, що після зміни локації зменшиться підписників?

– Ні, людей на планеті багато.

- Також у коментарях пишуть, що переїзд пов'язаний із особистим життям. Як це прокоментуєте? На кастингу ви розповідали, що не відчуваєте браку чоловічої уваги.

- Я зараз публічна персона, тому увага від протилежної статі зазвичай є, і її не зменшується. І це взагалі не вплинуло на моє рішення про переїзд.

- Ви ще казали, що вас часто балують подарунками. Який незвичайний подарунок вам дарував шанувальник?

- Я б не сказала, що дуже часто прямо дарують подарунки, але іноді буває. Тут нічого незвичайного немає, дарують солодощі, квіти.

Фото: СТБ

Фото: СТБ

Найбільше хочу вивчати кухні інших країн

– А що сосовно кулінарних навичок? Що зараз частіше готуєте?

- Відразу після проекту мені зовсім не хотілося підходити до плити, а от зараз уже, навпаки, хочеться щось готувати. Розвиватися і пробувати щось нове в кулінарії, звісно, хочу і планую. Найбільше хотіла б почати вивчати кухні інших країн. Ну до азіатської та китайської кухні я поки не поспішаю приступати, тому що вони мені не дуже подобаються. Ще кондитеркою дуже захоплююся, я люблю випікати різні тортики, тістечка тощо.

- Яка незвичайна страва, яку готували або куштували останнім часом?

– Ой, тут навіть не знаю. Останнім часом я дуже багато почала куштувати для мене незнайомого, після проекту мені стали цікавими смаки різних "недомашніх" страв. Ось, наприклад, для мене незвично було спробувати рибу скат. Думала щось таке нереально смачне, а воно якесь незрозуміле, я в ньому розчарувалася.

– На кастингу ви говорили, що хотіли б відкрити свій заклад. Як зараз із цим справи? Розкажіть, яку концепцію кафе/ресторану хотіли б.

- Так, я хочу відкрити свій маленький ресторанчик із простими, але смачними стравами. І які зараз справи (посміхається)? Будівництвом ресторану ще не запалилася, адже це не так швидко робиться. Коли він у мене буде, тоді й поговоримо.

Фото: СТБ

Фото: СТБ

"Цікава особистість з чудною говіркою"

- Ви за дуже короткий проміжок часу стали одним із найпопулярніших блогерів України. Як думаєте, чому ваш блог так "вистрілив"?

- Я думаю, що я сама по собі цікава особистість з чудною говіркою, проста, і це людей зацікавило.

- Якого контенту нам чекати від вас найближчим часом?

- Це вже побачите потім, давайте не забігатимемо наперед. Тому що я ще перебуваю в деяких роздумах і не знаю, чи це справді те, чим я хочу займатися далі.

- А що скажете про кулінарний блог?

- Кулінарія у мене була і раніше у відео, а потім сталася невелика "перерва-відпочинок", але зараз я потроху починаю її повертати у свій блог. Мені цікава тема кулінарії, і я не збираюся зупинятися.

Як постскриптум

- У яких телешоу на вас чекати найближчим часом?

- Цього не можу вам поки що сказати, бо й сама не знаю. Але я чекаю на цікаву пропозицію від каналів. А може, і наступною "Холостячкою" стану (посміхається).