28501
0
Завантажити ще

В Алена Делона знайшли арсенал зброї, на яку він не має дозволу

В Алена Делона знайшли арсенал зброї, на яку він не має дозволу
Фото: Wikimedia

В будинку французького актора, 88-річного актора Алена Делона, поліція виявила 72 одиниці вогнепальної зброї. Він не має дозволу на жодну з них. Про це пише France24 із посиланням на місцеву прокуратуру.

Цю зброю вилучили. Окрім того, офіцери знайшли понад 3000 патронів і тир у сільському будинку актора в муніципалітеті Душі-Монкорбон, що приблизно за 135 кілометрів на південь від Парижа. Розпорядження про обшук виписали після того, як призначений судом службовець відвідав дім актора. Саме він помітив зброю та сповістив суддю.

Делон рідко залишає свій маєток. Зокрема, актор був у поганому стані після того, як у 2019-му переніс інсульт.

З 1990-х років він рідко з’являвся на екранах, а його остання велика поява на публіці сталася під час отримання «Золотої пальмової гілки» на Каннському кінофестивалі 2019-го. Ще у 2017 році Делон заявив, що завершує кінокар'єру.

  • Доглядальниця 87-річного Алена Делона звинуватила членів сім'ї актора у насильстві у відповідь на поданий ними позов про знущання.
  • Делон завершив акторську кар'єру у 2017 році. У 2019-му актор переніс інсульт, а пізніше стало відомо, що йому зробили операцію в одній із паризьких лікарень. Через три роки син артиста заявив пресі, що батько планує піти з життя, не чекаючи глибокої старості - скориставшись правом на евтаназію. Задля цього він переїхав із Франції до Швейцарії, де цю процедуру дозволено робити на підставі закону.
Новини по темі: Ален Делон Зброя