Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Головний тренер збірної України розповів про конфлікт з Малиновським

Головний тренер збірної України розповів про конфлікт з Малиновським
Фото: Фото: УАФ

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков розповів, чому перед товариським матчем з Чехією Руслан Малиновський покинув розташування національної команди.

- Малиновський підійшов і каже, що хоче виїхати. Адміністратор сказав йому, що ми купили йому квиток на 9 вересня, ще матч в Чехії. А він сказав, що не хоче залишатися, а хоче виїхати. Він нічим це не пояснив. Я попросив адміністратора взяти йому квиток. Якщо людина хоче їхати, то нехай їде.

Ми спочатку поговорили з ним в Казахстані. Я йому сказав, що у нас нова схема гри. Як ми будемо з тобою розмовляти, кажу. Він відповів, що рік тому, коли він грав у Бельгії, він, може, і був би проти, але зараз він знає, що на першому місці інтереси команди. А потім вже особисті. Я йому сказав: "Тримай руку. Молодець".

На "Олімпійському" я до нього підійшов і запитав, чи готовий він грати з Францією, якщо я випущу його на заміну. Він образився. Сказав: "Гаразд, в Казахстані я не грав. А чому не граю тут?" Ми ж з тобою домовлялися, кажу - інтереси команди в першу чергу. А він каже, що образився. Кажу: "Я тоді перепрошую перед тобою. Це тебе влаштує?" Він відповів, що ні. Все. Він сів і поїхав. Все нормально, ми не лаялися, ми в хороших відносинах. Хочеш їхати - їдь. Це ж не клуб, де контрактні зобов'язання. Це збірна, не хочеш - їдь, - передає Трибуна слова Петракова.

Руслан Малиновський - півзахисник "Аталанти" і збірної України. У складі національної команди став чвертьфіналістом Євро-2020, провів 4 гри. За збірну України провів 43 матчі, забив 6 м'ячів. Вихованець "Шахтаря". До "Аталанти" грав за "Генк", "Севастополь" і "Зорю". Одружений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Дружина Руслана Малиновського розповіла, чи є у нього конфлікт з Андрієм Шевченком