17 жовтня
Завантажити ще

Мессі став найтитулованішим футболістом в історії за версією Marca

Мессі став найтитулованішим футболістом в історії за версією Marca
Фото: instagram.com/leomessi/

Форвард "Інтер Маямі" та збірної Аргентини Ліонель Мессі отримав спеціальну нагороду як найтитулованіший футболіст в історії. Досягнення 37-річного аргентинця наголосила на спортивній газеті Marca.

Так, журналісти вирішили відзначити видатні досягнення Мессі у футболі, визнаючи його одним із найбільших гравців усіх часів. За свою кар'єру він завоював 46 командних титулів та 56 індивідуальних нагород. У сумі це становить 102 трофеї, що є абсолютним рекордом у світі футболу.

Мессі більшу частину своєї кар'єри провів у "Барселоні". Перед переходом до США виступав два роки за "ПСЖ". Він є восьмиразовим володарем Золотого м'яча – найпрестижнішої нагороди у футболі.

  • 17 липня 2023 року американський футбольний клуб «Інтер Маямі» представив уболівальникам свого нового гравця – аргентинського нападника та футбольну суперзірку Ліонеля Мессі. Тоді на його честь відбулася вечірка на домашньому стадіоні команди DRV PNK у Флориді у фірмовому для клубу рожевому кольорі. Мессі представляли особисто співвласники клубу, серед яких Девід Бекхем.
  • 30 жовтня 2023 року Ліонель Мессі увосьме отримав нагороду "Золотий м'яч", як найкращий футболіст року.