Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Бекхем влаштував гучну "рожеву" вечірку на честь підписання Мессі в свій клуб "Інтер Маямі"

Бекхем влаштував гучну
Фото: Getty Images

Американський футбольний клуб «Інтер Маямі» представив вболівальникам свого нового гравця - аргентинського нападника і футбольну суперзірку Ліонеля Мессі. Він гратиме під 10-м номером. Вечірка пройшла на домашньому стадіоні команди DRV PNK у Флориді у фірмовому для клубу рожевому кольорі. Представляли Мессі особисто співвласники клубу, серед яких Девід Бекхем. 

- Десять років тому, коли розпочав створення нової команди, я сказав, що мрію зібрати у Маямі найкращих гравців світу. Гравці, які розділяли б мої амбіції. Сьогодні ця мрія здійснилася. Я не можу не пишатися тим, що гравець такого рівня приєднується до нашого клубу. Я радий за мого друга, чудову людину та його прекрасну родину. Я вже не можу дочекатися, коли Лео вийде на поле, - сказав Бекхем.

На стадіоні були присутні дружина Бекхема співачка та дизайнерка Вікторія Бекхем та сини Бруклі, Ромео і Круз.

Гостей презентації розважали колумбійський співак та автор треку "Tutu" Camilo, пуерториканський співак Ozuna, який разом із DJ Snake, Селеною Гомес та Cardi B записав хіт "Taki Taki", аргентинські репери Пауло Лондра і Tiago PZK, відомі завдяки трекам Adan y Eva і Entre Nosotros. 

Перехід Мессі з французького клубу «Парі Сен-Жермен» (ПСЖ) до "Інтер Маямі" відбувся завдяки Бекхему. Контракт аргентинця розрахований до кінця 2025 року.

Бекхем разом із партнерами заснував клуб "Інтер Маямі" у 2018 році. Кольори команди — рожевий, чорний і білий. Тренером є колишній головний тренер збірної Мексики аргентинець Херардо Мартіно. «Інтер Майамі» посідає останнє 15-те місце у турнірній таблиці Східної конференції американської футбольної ліги MLS.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Inter Miami CF (@intermiamicf)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Inter Miami CF (@intermiamicf)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Inter Miami CF (@intermiamicf)