10 вересня
Завантажити ще

Україна поступилась Чехії у Лізі націй

Україна поступилась Чехії у Лізі націй
Фото: кадр з відео youtube.com/watch?v=OwQFsJi2_UA

Збірна України програла у протистоянні з місцевою національною командою Чехії під час матчу другого туру Ліги націй УЄФА. Гра проходила на стадіоні "Фортуна Арена" і завершилась поразкою "синьо-жовтих" із рахунком 3:2, пише Espreso.tv.

Чехи вийшли вперед на 21-й хвилині зустрічі. Вацлав Черни скористався помилкою Миколи Шапаренка та передав м'яч  Павелу Шульцу, який з близької дистанції вразив ворота збірної України.

Шапаренко реабілітувався на 37-й хвилині, виконавши навісну передачу у штрафний майданчик, де вдало вистрибнув Владислав Ванат, і головою відправив мʼяч у ворота Чехії.

Чехи знову вийшли вперед у компенсований до першого тайму час. Дубль Павел Шульц оформив дубль. Вже у другому таймі Микола Матвієнко зіграв рукою у власній штрафній, за що арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар реалізував Томаш Соучек.

Українці змогли відіграти один гол на 84-й хвилині. Циганков подав на голову Судакову, а той на дальній штанзі відправив м'яч у протихід голкіперу.

Ліга націй 

  • 2-й тур
  • 10 вересня
  • Чехія - Україна 3:2
  • Голи: Шульц, 21, 45+2, Соучек, 79 (пен.) - Ванат, 37, Судаков, 84

Чехія: Коварж — Вітік, Крейчі, Зелени, Цоуфал, Соучек, Черв (Крал, 89), Провод (Лінгр, 66), Черни (Гложек, 66), Хори (Шик, 82), Шулц (Кушей, 82)

Україна: Трубін — Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко (Маліновський, 79), Шапаренко (Судаков, 68), Ярмоленко (Циганков, 68), Зінченко (Піхальонок, 85), Мудрик, Ванат (Яремчук, 79)

Новини по темі: Ліга націй збірна Україна