Завантажити ще

Наречений Ярослави Магучіх розповів, як зробив пропозицію чемпіонці: За обручкою їздили до Нью-Йорка

Наречений Ярослави Магучіх розповів, як зробив пропозицію чемпіонці: За обручкою їздили до Нью-Йорка
Фото: instagram.com/s.stepanov1977/

Український бар'єрист Назар Степанов розсекретив, як покликав заміж олімпійську призерку Ярославу Магучіх. Спочатку пара обрала обручку для нареченої, а потім відбулися і самі заручини. Про це спортсмен розповів в інтерв'ю "Обозревателю".

- Коли ми поїхали до Нью-Йорка на кілька днів, де у Ярослави були заплановані знімання для журналу Vogue, то я їй одразу сказав, що підемо в якийсь бутік вибирати тобі обручку. Як зараз сам пам'ятаю, що ми пішли на Рокфеллер-стріт і недовго обирали, таки з першого разу знайшли вдале місце та придбали там обручку, - розповів Степанов.

Після приїзду в Україну хлопець зробив офіційну пропозицію своїй коханій. Це сталося у вузькому сімейному колі, в присутності батьків Ярослави.

- Тато сказав: "Ну, Ярослав, треба було ще трохи подумати, піти до іншої кімнати, щоб хлопець похвилювався". А мама одразу запитала: "Коли весілля? Готуватися чи ні?", - розповіла Магучіх про реакцію батьків.

Як зазначив Назар, з датою весілля та місцем церемонії спортсмени ще не визначилися. Причиною тому стала війна, яка продовжується в нашій країні.

  • 15 серпня спортсменка Ярослава Магучіх перевела українським зоозахисникам частину призових грошей за досягнення на Іграх-2024 у Парижі. Олімпійська чемпіонка пожертвувала мільйон гривень.
  • Зрозуміло, що після недавнього світового рекорду Ярослави Магучіх – 2,10 м – олімпійські два метри для неї далеко не межа. Які плани у 22-річної спортсменки, Коротко розповіла її тренер Тетяна Степанова.
Новини по темі: Ярослава Магучіх