Завантажити ще

Українець Мчедлідзе вилетів з бронзового фіналу Олімпіади-2024 у вільній боротьбі

Українець Мчедлідзе вилетів з бронзового фіналу Олімпіади-2024 у вільній боротьбі
Фото: REUTERS

Український борець Мураз Мчедлідзе програв у бронзовому фіналі у вільній боротьбі Олімпійських ігор у Парижі. Про це пише NV.

Так, у поєдинку проти спортсмена з Азербайджану Магомедхана Магомедова наш земляк програв із рахунком 0:10. Мчедлідзе у чвертьфіналі програв Гіві Матчарашвілі, який вийшов у фінал. Саме це дозволило Муразу продовжити виступи. Проте у фіналі представнику України не вдалося здобути перемогу.

Це був останній виступ збірної України на Олімпіаді-2024. Наша команда завершила свою боротьбу із 12-ма медалями. На рахунку наших спортсменів - 3 "золоті" медалі, 5 "срібні" та 4 "бронзи". Три золоті олімпійські нагороди для України є найкращим результатом за 12 років на рівні Олімпійських ігор.

  • 9 серпня українські каноїстки Людмила Лузан та Анастасія Рибачок стали срібними призерами літніх Олімпійських ігор у Парижі. Спортсменки взяли друге місце з веслування на двійках на дистанції 500 метрів. Українська команда фінішувала з результатом 1:54.30 хвилини, поступившись лише збірною Китаю.
  • 11 серпня Ірина Коляденко здобула для України п'яте "срібло" Олімпійських ігор-2024 року, посівши друге місце у ваговій категорії до 62 кг у вільній боротьбі. У фіналі їй протистояла японка Сакура Мотокі, друга сіяна турніру.
Новини по темі: олімпіада 2024