6 серпня
Завантажити ще

Українка Марта Костюк здобула перемогу на турнірі WTA 1000

Українка Марта Костюк здобула перемогу на турнірі WTA 1000
Фото: instagram.com/martakostyuk

Українська тенісистка Марта Костюк успішно розпочала свій шлях на турнірі WTA 1000 у Торонто (Канада). У першому колі Костюк легко здолала німкеню Тетяну Марію. Про це повідомляє NV.

У першому сеті українка повністю домінувала на корті, не дозволивши суперниці виграти жодного розіграшу. У другій партії Марта продовжила демонструвати перевагу і Марія змогла взяти лише два гейми — 6:2. Уся зустріч тривала лише 55 хвилин. Цікаво, що у наступному колі Костюк може зустрітися з українкою Еліною Світоліною, якщо та здолає американку Шелбі Роджерс у першому раунді. На турнірі також виступатимуть українки Даяна Ястремська, Ангеліна Калініна та Леся Цуренко.

Результат матчу: Марта Костюк (Україна) – Тетяна Марія (Німеччина) – 2:0 (6:0, 6:2).

  • 28 липня Марта Костюк виграла свій дебютний матч на Олімпіаді. У стартовому матчі 22-річна спортсменка обіграла 23-річну новозеландку Лулу Сун – 0:2 (2:6, 3:6).
  • 30 липня перша ракетка України Марта Костюк та тенісистка Дайана Ястремська знялися з парного тенісного турніру на Олімпійських іграх у Парижі. Причиною зняття української пари стала участь Костюк у матчі одиничного турніру Олімпіади-2024 проти Марії Саккарі, де вона провела три години на корті, але здолала гречанку та пройшла до чвертьфіналу.
Новини по темі: теніс Марта Костюк