Завантажити ще

У Польщі суддю, котрий мав працювати на матчі "Динамо", затримали за п'янку

У Польщі суддю, котрий мав працювати на матчі
Фото: s9.tvp.pl

У Любліні затримали двох арбітрів, які мали працювати на матчі за участі київського “Динамо”. Суддю VAR (технологія у футболі, що дозволяє арбітру ухвалювати рішення у спірних моментах матчу за допомогою відеоповторів) Бартоша Франковскі та його асистента Томаша Мусяла затримали вночі у стані алкогольного сп'яніння, тож працювати на грі вони не зможуть. Про це 6 серпня повідомило польське видання TVP Sport.

Арбітрів затримали о 01:43 ночі напередодні матчу, тому що вони вкрали дорожній знак і втікали з ним у бік ТРЦ. У одного з них виявили 1,8 проміле алкоголю в крові, у другого - 1,7 проміле. Ніч вони провели у витверезнику. Згідно з інформацією на офіційному сайті УЄФА, арбітрів замінили на Томаша Квятковскі, а допомагати йому буде Павел Малец.

О 21:00 за київським часом у Любліні “Динамо” зіграє з “Рейнджерс” (Глазго) у рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Зустріч є номінально домашньою для київського клубу, але через війну пройде в Польщі на стадіоні «Арена Люблін». Матч-відповідь відбудеться 13 серпня.