Завантажити ще

Тренерку жіночої збірної Канади з футболу усунули через стеження дроном за суперницями

Тренерку жіночої збірної Канади з футболу усунули через стеження дроном за суперницями
Фото: instagram.com/bevpriestman

Канадський олімпійський комітет усунув головного тренера жіночої збірної з футболу від Ігор у Парижі. Рішення ухвалили після того, як збірна Нової Зеландії зафіксувала дрон, який стежив за їхнім тренуванням.

- Канадський олімпійський комітет виключив головного тренера жіночої збірної Канади з футболу Бев Прістман зі складу канадської олімпійської збірної. Помічник тренера Енді Спенс очолюватиме жіночу збірну з футболу до кінця Олімпійських ігор 2024 року в Парижі, — йдеться на сайті Канадського олімпійського комітету 26 липня.

22 липня, до старту матчів у рамках Олімпіади-2024, команда Нової Зеландії помітила дрон під час свого тренування. Представники збірної звернулися до поліції, підозра впала на члена жіночої збірної Канади з футболу. Головний тренер збірної 38-річна британка Бев Прістман вибачилася за стеження.

Бев Прістман очолює канадську жіночу збірну з футболу з 2020 року. Вона одружена з колишньою півзахисницею збірної Нової Зеландії з футболу Емме Хамфріс. 2018 року у пари народився син Джек.