2 серпня
Завантажити ще

Українські стрибуни Колодій та Коновалов посіли 7-ме місце

Українські стрибуни Колодій та Коновалов посіли 7-ме місце
Фото: REUTERS

Українські стрибуни у воду Олег Колодій та Данило Коновалов після завершення виступів у синхронних стрибках на Олімпіаді-2024 посіли 7-ме місце у фіналі зі стрибків у воду з 3-метрового трампліна. Перемогу здобули представники Китаю Лун Даої та Ван Цзунюань, пише Суспільне.

Місця за результатами синхронних стрибків у воду:

  1. Ван Цзюнуань / Лун Даої (Китай) — 446,10 бала
  2. Хуан Селая / Осман Олвера (Мексика) — 444,03
  3. Ентоні Хардінг / Джек Лафер (Великобританія) — 438,15

Українці перший стрибок виконали на 47.40 бала, поділивши шосте місце зі збірними Іспанії та Франції.  Лідерство після першого стрибка захопили китайці Лун Даої та Ван Цзунюань, показавши результат у 54,60 бала.

У результаті другого стрибка українські стрибуни отримали майже на чотири бали менше, опустившись на останнє восьме місце. Третій стрибок Колодій та Коновалов виконали на 58,14 бала, що дозволило їм відіграти одну позицію у таблиці у представників США.

За четвертий стрибок  спортсмени отримали 67,89 бала, але залишились на сьомому місці. Найскладніший стрибок у програмі з коефіцієнтом складності 3,8 українці виконали на 62,70 бала.

Останній стрибок українців зафіксував їх остаточну позицію у фіналі — 7-ме місце із 348,27 бала. Він виявився найкращим з усіх у програмі тандему. Перемогу ж вибороли представники Китаю Лун Даої та Ван Цзунюань, показавши найкращий результат змагального дня — 95,76 бала на стрибку з коефіцієнтом 3,8.