Завантажити ще

В Україну повернулися перші учасники Олімпіади-2024

В Україну повернулися перші учасники Олімпіади-2024
Фото: facebook.com/olympicua

До Києва приїхали перші спортсмени, які представляли нашу збірну на Олімпійських іграх у Парижі. Зокрема, додому повернулися фехтувальники-шпажистки, а слідом за ними - дзюдоїсти та спортивні гімнасти. Про це повідомили у пресслужбі Національного олімпійського комітету.

- Попри гіркоту та розчарування від виступів у Парижі, наші олімпійці оптимістично налаштовані на подальшу роботу та підготовку до наступних змагань, – повідомили у НОК.

Так, 1 серпня на Центральний залізничний вокзал поїздом прибула частина збірної команди України з фехтування – Джоан-Фейбі Бежура, Олена Кривицька, Влада Харкова. За кілька годин на цьому ж вокзалі українці зустрічали дзюдоїстів – Дільшота Халматова, Богдана Ядова, Дар'ю Бєлодід та Аліну Шилову. Разом із ними додому повернулася єдина представниця від України у складі збірної команди зі спортивної гімнастики – Ганна Лащевська, а також тренери – Світлана Кузнєцова та Юлія Каюкова.

Спортсмени розповіли журналістам про атмосферу в Парижі, свої виступи та плани на майбутнє. Також вони зробили фото біля поїзда, який Укрзалізниця символічно перейменувала на Олімпійський експрес.

Фото
Фото
02 Серпня11:41
  • 1 серпня Сергій Куліш виборов для України другу медаль на Олімпіаді в Парижі.
  • 2 серпня, на сьомий день літніх Олімпійських ігор, що відбуваються у Парижі, на старти вийдуть 18 українських спортсменів.
Новини по темі: олімпіада 2024