Завантажити ще

Церемонія відкриття Олімпіади в Парижі зібрала більше українських телеглядачів, ніж Токіо та Ріо

Церемонія відкриття Олімпіади в Парижі зібрала більше українських телеглядачів, ніж Токіо та Ріо
Фото: REUTERS/Amanda Perobelli

Церемонія відкриття Олімпіади в Парижі викликала більше зацікавленості в українських глядачів, ніж попередні дві. Про це повідомило Суспільне.

Церемонію відкриття Олімпіади-2024 по телебаченню подивились 700 тисяч глядачів, а на YouTube - 500 тисяч. Трансляція церемонії відкриття була №1 у трендах YouTube у день трансляції та на наступний день.

Найбільш популярною подією перших трьох днів літніх Олімпійських ігор у телеглядачів став футбольний матч Україна – Марокко. Матч, який пройшов 27 липня, став лідером слота 18:00-20:00 на українському телебаченні цього дня. Гру дивились понад 390 тисяч глядачів.

Найменш зацікавленості викликала в українських глядачів церемонія відкриття Олімпіади в Токіо, яка відбулась 23 липня 2021 року. Церемонія відкриття Олімпіади в Ріо 6 серпня 2016 року — на другому місці з останніх трьох.

Фото: corp.suspilne.media

Фото: corp.suspilne.media

  • XXXIII літня Олімпіада відкрилась у Парижі 26 липня. Україну на Олімпійських іграх - 2024 представляють 140 спортсменів у 23 видах спорту. 29 липня Ольга Харлан здобула першу медаль для України на Олімпіаді в Парижі.
  • Станом на 31 липня Україна посідає 35-те місце у медальному заліку Олімпіади в Парижі, лідирує Японія.