Завантажити ще

Україна залишилася без представників у настільному тенісі на Олімпіаді

Україна залишилася без представників у настільному тенісі на Олімпіаді
Фото: facebook.com/UTTFofficial

Україна залишилася без представників у настільному тенісі на Олімпіаді в Парижі. 30 липня Маргарита Песоцька програла у другому колі Олімпіади-2024. Про це повідомило Суспільне Спорт.

У вівторок 32-річна киянка програла 29-річній представниці Румунії Бернардет Соч (1:4). Федерація настільного тенісу України назвала цей поєдинок одним із надвидовищних на Олімпіаді.

- Спортсменки показали атакуючий, яскравий теніс, продемонстрували дивовижну реакцію та техніку. Надзвичайно важко було боротися проти румунської тенісистки, яка входить у число 10 кращих тенісисток світу, є першою у Європі, але Маргарита зробила все, що могла, і навіть більше, — прокоментували у федерації.

Україну у настільному тенісі на Олімпіаді в Парижі представляли троє спортсменів. Раніше з Олімпіади-2024 “вилетіли” 25-річна Соломія Братейко і 35-річний Ярослав Жмуденко. 

Маргарита Песоцька — дворазова віцечемпіонка Європи з настільного тенісу в одиночному розряді. Тренер жіночої національної збірної України Маргарита Песоцька-старша — її мати.

  • 29 липня Ольга Харлан здобула першу медаль для України на Олімпіаді в Парижі.
  • 28 січня 17-річна українка Вероніка Матюніна стала чемпіонкою Європи з настільного тенісу серед молоді (U-21).