Завантажити ще

НОК показав, де житимуть українські спортсмени під час Олімпіади у Парижі

НОК показав, де житимуть українські спортсмени під час Олімпіади у Парижі
Фото: noc-ukr.org

Українські спортсмени почнуть прибувати на Олімпіаду в Парижі у пʼятницю, 19 липня. Про це повідомив Національний олімпійський комітет на своєму сайті. Спортсмени житимуть у новозбудованому селищі на півночі Парижа. Сусідами збірної стануть олімпійці з Канади, Німеччини та Ірландії.

- Зручні та сучасні двомісні кімнати-блоки окрім житлової площі, мають зони для відпочинку та спілкування. Меблі в кімнатах створені з високоекологічних матеріалів. Саме новозбудоване Олімпійське селище знаходиться в районі Сен-Дені на півночі Парижа, недалеко від відомо стадіону Stad-de-France. Під час Олімпійських ігор на ньому відбуватимуться змагання з легкої атлетики, регбі, фінал футбольного турніру та церемонія закриття. Корпус, де проживатиме українська збірна, знаходиться поруч з усіма головними інфраструктурними обʼєктами селища, зокрема оргкомітетом, транспортним моллом, звідки команда відправлятиметься на тренування та змагання, їдальнею, фітнес-центром, - також розповіли в НОК.

На Олімпіаді в Парижі працюватимуть багато волонтерів-українців, які приїхали з різних куточків світу. Літні Олімпійські ігри в Парижі відбудуться з 26 липня до 11 серпня. Українські спортсмени отримали 124 ліцензії на участь. Збірна України буде представлена у 26 із 32 дисциплін.

Фото: noc-ukr.org

Фото: noc-ukr.org

Фото: noc-ukr.org

Фото: noc-ukr.org