16 липня
Завантажити ще

Лунін увійшов до топ-10 найгірших гравців на Євро-2024 за версією Givemesport

Лунін увійшов до топ-10 найгірших гравців на Євро-2024 за версією Givemesport
Фото: instagram.com/lunin_andrey

Голкіпер мадридського "Реалу" Андрій Лунін став головним розчаруванням серед усіх футболістів збірної України на чемпіонаті Європи-2024. 25-річний уродженець Краснограда потрапив до топ-10 гравців, які найгірше проявили себе на Євро-2024, за версією givemesport.com.

Українській команді не вдалося вийти у плей-офф, попри те, що вона набрала більше очок, ніж багато інших команд, які посіли треті місця на груповому етапі. "Жовто-сині" завершили турнір із чотирма очками, але опинилися внизу таблиці через різницю м'ячів після розгромної поразки в першому турі від Румунії.

- Одним із тих, хто зіграв ключову роль у цій жахливій поразці, був Андрій Лунін. Голкіпер "Реала" припустився дорогої помилки, яка призвела до голів і зрештою коштувала його команді місця в 1/8 фіналу. Лунін був неймовірний у "Реалі", приніс команді успіх у Ла Лізі та Лізі чемпіонів у сезоні 2023/24, але не зміг допомогти збірній України, - зазначають автори рейтингу.

  • 22 червня форвард збірної України Роман Яремчук став найкращим бомбардиром в історії виступів нашої національної команди на чемпіонатах Європи. 28-річний нападник забив переможний гол у ворота збірної Словаччини (2:1) у другому турі групового етапу Євро-2024. Для Романа це третій гол на чемпіонатах Європи.
  • Раніше перший тренер Андрія Луніна та Заслужений тренер України з футболу Іван Манько поділився з Коротко про спогади про дитинство Андрія Луніна та своїми думками щодо перспектив воротаря в найближчі сезони.
Новини по темі: Андрій Лунін Євро-2024