6 липня
Завантажити ще

Олег Верняєв показав екіпірування на Олімпійські ігри

Олег Верняєв показав екіпірування на Олімпійські ігри
Фото: instagram.com/verniaiev13/?hl=uk

Відомий український гімнаст Олег Верняєв показав екіпірування, яке збірна отримала для участі в Олімпійських іграх у Парижі. Зокрема, спортивну форму гімнастів. Фото він оприлюднив в Instagram.

- Отримали сьогодні екіпірування на Олімпійські Ігри, які стартують вже за 24 дні у Парижі! Дякую @olympic_team_ukraine Працюємо далі! Готуємось відстоювати честь нашої країни! Разом до Перемоги! - написав Верняєв.

  • На початку травня Олег Верняєв поскаржився на якість екіпірування, у якому йому доводиться готуватися до виступу на Олімпійських іграх - 2024. Гімнаст на своїй особистій сторінці в Instagram тоді опублікував фото розірваних чешок та дорікнув президентці Федерації спортивної гімнастики України Стеллі Захаровій.
  • Наприкінці квітня Україна стала чемпіоном Європи у командному багатоборстві зі спортивної гімнастики серед чоловіків. Золото для України здобули Ілля Ковтун, Олег Верняєв, Назар Чепурний, Ігор Радівілов та Радомир Стельмах. Українці обійшли Велику Британію та Італію. Це друге в історії золото Євро для України у цьому виді програми. Минулого разу команда ставала чемпіонами у 2020 році.