Завантажити ще

Ярослав Ракицький залишив “Шахтар” та попрощався з клубом

Ярослав Ракицький залишив “Шахтар” та попрощався з клубом
Фото: instagram.com/fcshakhtar

Ярослав Ракицький залишив “Шахтар”. 30 червня захисник попрощався з клубом у своєму інстаграмі. 

- З 12 років і до сьогодні я віддавав та залишав своє серце, себе, донецькому Шахтарю, як на футбольній арені, так і поза межами зеленого поля. Дякую, Президенте за все, що ви робили для нас. За те, що дали шанс насолоджуватися карʼєрою, в найкращих умовах, на найкращому стадіоні. За те, що повірили в мене. Я віддавав всього себе за рідний клуб. Дякую, Шахтар! Дякую, мій Українській Донецьк! - написав він.

Ракицький також побажав клубу золотих кубків та перемог, а молоді Шахтаря - ніколи не здаватися, бути найкращими, прогресувати і прославляти клуб по всьому світу. 

- Я вірю в вас. Я буду завжди вболівати за вас. І в мене назавжди помаранчеве-чорне серце. Я залишаю Шахтар. Історія, з якою повʼязане все моє життя, завершилася, - додав футболіст.

Ярослав Ракицький повернувся до “Шахтаря” у січні 2023 року як вільний агент. 3 серпня Ярославу Ракицькому виповниться 35 років. Окрім “Шахтаря” та “Зеніту” він також грав за турецький «Адана Демірспор» з міста Адана. 5 червня ЗМІ повідомили, що “Шахтар” не збирається продовжувати контракт з Ракицьким. Поточна угода з клубом сплила 30 червня.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Yaroslav_Rakitskyy_official (@rakitskyy_official)

  • У січні 2019 року Ракицький перейшов до пітерського “Зеніту”, однак залишив клуб після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.
  • У липні 2023 року «Шахтар» представив капітана та воротаря клубу Андрія П'ятова як тренера.