1 липня
Завантажити ще

Лузан та Білодід презентували у Києві олімпійську форму від польського бренду

Лузан та Білодід презентували у Києві олімпійську форму від польського бренду
Фото: REUTERS/Thomas Peter

У Києві в одному з магазинів Intersport презентували форму збірної України на Олімпіаді-2024 від польського бренду 4F. Презентацію транслювали на youtube-каналі EpicentrK.

У презентації форми взяли участь каноїстка Людмила Лузан, дзюдоїстка Дар'я Білодід, стрибун у воду Олексій Середа, синхроністки сестри Алєксєєви, а також веслувальники на каное Ігор Трунов, Олег Кухарик та Дмитро Даниленко.

Президент Національного олімпійського комітету Вадим Гутцайт повідомив у коментарі Tribuna.com, що, згідно з контрактом, 4F будуть безкоштовно одягати збірну України на Олімпіадах (літніх, зимових та юнацьких) до 2028 року, включи Олімпійські ігри в Лос-Анджелесі.

Спортсмени будуть в екіпіруванні від 4F під час офіційних церемоній та заходів, зокрема параді атлетів на відкритті та закритті Олімпійських ігор, церемонії вручення медалей та поза змагальними аренами. 

22 квітня Національний олімпійський комітет України повідомив, що новим спонсором збірної став польський бренд 4F. Тоді у пресслужбі НОК розповіли, що 4F одягає олімпійські команди з 2008 року. Бренд був спонсором Польщі, Хорватії, Литви, Латвії, Португалії, Греції, Словаччини та Сербії. 

Літня Олімпіада-2024 відбудеться у Парижі з 26 липня до 11 серпня. Гаслом України на Іграх буде The Will to Win ("Воля до перемоги").

  • 16 червня збірна України з футболу показала офіційну форму для Євро-2024 від бренду Indposhiv.
  • 8 лютого у Парижі показали олімпійські медалі 2024 року з частинками Ейфелевої вежі від ювелірного дому Chaumet.