Завантажити ще

Megogo компенсує перервану трансляцію матчу Україна - Румунія “в індивідуальному порядку”

Megogo компенсує перервану трансляцію матчу Україна - Румунія “в індивідуальному порядку”
Фото: REUTERS/Leonhard Simon

Сервіс Megogo розглядає питання компенсацій за перервану трансляцію стартового матчу України на Євро-2024 в індивідуальному порядку. Про це в компанії заявили в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

- Питання компенсацій ми розглядаємо з кожним користувачем в окремому порядку, оскільки у нас існують різні типи підписок (довгі, короткі), відповідно, люди мають різні запити. Маємо цілу серію компенсаційних пакетів, з якими працюємо, - повідомили в сервісі.

Також 19 червня у фейсбуці Megogo детально пояснили причини збою в трансляції матчу Румунія –  Україна 17 червня.

- Причиною початку технічних проблем стали штормові погодні умови в Києві. Все почалося з переривання трансляції чорним екраном через сильну грозу та зливу, що унеможливило прийом сигналу на основному та резервному супутниках – абсолютно унікальна ситуація, коли одразу два супутники одночасно вийшли з ладу –  перемикання на третій зайняло 40 секунд, - розповіли в сервісі.

Користувачі, спостерігаючи проблеми з мовленням, почали перепідключатися до трансляції, що спричинило масове лавиноподібне підвищення запитів на багатьох системах. У підсумку відмовила підсистема доставки контенту. 

Трансляції футболу, надані Megogo "Суспільному" і телемарафону, продовжились, оскільки вони не залежали від роботи мережі доставки контенту сервісу.

  • 17 червня під час матчу Румунія – Україна на сервісі  Megogo стався збій на 56-й хвилині трансляції. Рахунок у цей час був 3:0 на користь збірної Румунії. Трансляція поновилася з 89-ї хвилини. Тоді попередньою причиною збою у Megogo назвали погодні умови. У той день у Київській області пройшла гроза. Збій у трансляції та розгромний програш збірної України спровокували багато жартів у соціальних мережах.
  • Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак закликав не розчаровуватися у збірній після поразки у стартовому матчі Євро-2024. Він запропонував згадати 2006 рік, коли українці в першому турі чемпіонату світу поступилися Іспанії, а потім дійшли до чвертьфіналу турніру.