Завантажити ще

Мбаппе отримав перелом носа під час матчу з Австрією на Євро-2024

Мбаппе отримав перелом носа під час матчу з Австрією на Євро-2024
Фото: Бернадет Сабо/REUTERS

Один із найдорожчих футболістів світу та лідер збірної Франції Кіліан Мбаппе отримав серйозну травму. Інцидент стався під час матчу Франції проти Австрії у рамках першого туру групового етапу Євро-2024. Про це пише французьке видання L'Équipe.

У другому таймі Мбаппе зіткнувся з гравцем австрійської команди Кевіном Дансо та отримав травму носа. У Французькій футбольній федерації підтвердили, що Кіліан має перелом. За даними видання, рішення про можливу операцію французького футболіста в лікарні Дюссельдорфа буде ухвалено пізніше лікарями.

Матч Франції проти Австрії на Євро-2024 відбувся 17 червня. Французи здобули перемогу з рахунком 1:0. Попри серйозну травму, Мбаппе відіграв ключову роль у перемозі збірної Франції над Австрією. Кіліан виконав простріл у центр штрафного майданчика, де Максиміліан Вебер головою відправив м'яч у свої ворота. Загалом під час матчу поєдинок переривався двічі – Антуан Грізманн також отримав травму, врізавшись у рекламний щит на футбольному полі.

  • 3 червня Кіліан Мбаппе поповнив лави мадридського "Реала". У королівський клуб гравець перейшов із французького "Парі Сен-Жермен", за який виступав останні 7 років. Мбаппе підписав із "Реалом" контракт на 5 років. До столиці Іспанії він переїде у статусі вільного агента.
  • 16 червня Україна програла Румунії з рахунком 0:3 на старті чемпіонату Європи-2024 з футболу. Один гол Україна пропустила у першому таймі та ще два – у другому. Це друга найбільша поразка українців на рівні Євро.