Завантажити ще

Зінченко заявив, що йому соромно перед вболівальниками за рахунок 0:3 у матчі з Румунією

Зінченко заявив, що йому соромно перед вболівальниками за рахунок 0:3 у матчі з Румунією
Фото: REUTERS

Захисник «Арсеналу» та збірної України Олександр Зінченко заявив, що йому соромно перед вболівальниками за розгромну поразку у матчі з Румунією на старті Євро-2024. Про це футболіст сказав у коментарі "Суспільне Спорт".

- Дуже важко знайти правильні слова. Дуже соромно було дивитися нашим вболівальникам в очі, всім тим, хто прийшов нас підтримати. Хлопці розуміють, що сталося. Потрібно показати нашу реакцію в наступній грі... Головний тренер вкаже на наші помилки після гри, чого не вистачало. Але програвати 0:3 — це завжди боляче і неприємно, - сказав Зінченко.

За словами Зінченко, українським гравцям забракло агресії під час гри із румунами. 

- Десь агресії попереду, про це говорив головний тренер у перерві. Контроль м'яча — це одне, але створювати моменти — інше. Саме так збірна Румунії і перемогла, створила якісь напівмоменти та забила м'ячі. А далі нам вже було дуже важко, - сказав Зінченко.

  • 17 червня Україна програла Румунії з рахунком 0:3 на старті чемпіонату Європи-2024 з футболу. Один гол Україна пропустила у першому таймі та ще два -  у другому. Це друга найбільша поразка українців на рівні Євро.
  • 21 червня українська збірна зіграє наступний матч проти Словаччини. Напряму у плей-оф Євро вийдуть дві найкращі команди групи.