26 липня
Завантажити ще

Зірка української збірної Циганков прокоментував чутки про трансфер з "Жирони"

Зірка української збірної Циганков прокоментував чутки про трансфер з
Фото: as.com

Півзахисник іспанської "Жирони" Віктор Циганков наразі не розглядає пропозиції про трансфер до інших клубів, тому що зосереджений на участі в Євро-2024 у складі української національної збірної. Про це Циганков сказав в інтерв’ю виданню AS

- Зараз я зосереджений на Євро, на тому, щоб зробити все можливе. Я не хочу ні говорити, ні чути про пропозиції, оскільки все це почалося ще взимку, і я хотів зосередитися на «Жироні» та увійти в історію. Тепер я збираюся грати за свою країну, і моя мета – провести чудовий чемпіонат Європи і принести радість нашим людям, які цього потребують. Побачимо пізніше, як все буде, - сказав Циганков.

Водночас футболіст допустив, що згодом може піти з "Жирони" і підтвердив, що ним цікавляться європейські топ-клуби.

- Усі гравці мріють про велике, вони хочуть грати у великих клубах. Я в цьому не унікальний. З дитинства я хотів грати на високому рівні, і, звичайно, мені подобається, що в Європі є топ-клуби, які цікавляться мною. Я справді не знаю, що буде. У футболі може трапитися все. Можливо, я вже зіграв свою останню гру за «Жирону», але я не знаю, що буде з моїм майбутнім. «Жирона» дала мені багато, і я дуже вдячний. Крім того, моя сім’я дуже щаслива тут, і мені дуже комфортно. Якщо я все ще буду тут, у «Жироні», це ідеально, тому що я дуже щасливий і мені подобається те, що я роблю. Якщо зрештою майбутнє скаже, що я маю піти, я хочу зробити це через парадні двері, - заявив Циганков.

Новини по темі: Євро-2024 Віктор Циганков