Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Усик та Ф'юрі влаштували суперечку через сережку у вусі українця

Усик та Ф'юрі влаштували суперечку через сережку у вусі українця
Фото: facebook.com/Alexanderusyk

Чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі напередодні поєдинку за титул абсолютного чемпіона в надважкій вазі вкотре спробував зачепити Олександра Усика. Британський спортсмен розкритикував зовнішній вигляд українця, а саме сережку у вусі, заявивши, що Усику ніколи його не здолати. Про це пише "Трибуна" з посиланням на трансляцію телеканалу TNT Sports.

- Я знаю, що він не зможе мене перемогти. Людина, яка носить сережку, ніколи не переможе Тайсона Ф'юрі. Ніколи. Без жодного шансу. Ніхто, хто носить сережку, не може мене перемогти, — сказав Циганський король, як часто називають британця.

Усик відреагував на такий випад суперника вельми спокійно, зазначивши, що сережка лише підтверджує його козацький дух. З його слів, українські козаки ніколи не програвали.

– Я можу пояснити, що це таке. Це український воїн, козак. Це ті люди, які захищали мою країну багато років від ворога. Тут лише підтвердження мого козацького роду. Вони ніколи не програвали. Тут немає краси чи моди, – заявив Олександр.

  • Бій Усик - Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона у надважій вазі офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Спочатку бій планували організувати 23 грудня в Ер-Ріяді.
  • У листопаді Усик і Тайсон Ф'юрі вперше зустрілися для дуелі поглядів у Лондоні. Британець поводився агресивно і намагався провокувати українця. Боксерів довелося розвести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у 9-му раунді та захистив чемпіонські титули. Ф'юрі у своєму останньому поєдинку переміг Нганну роздільним рішенням суддів. Повідомлялося, що британець отримав два розсічення у бою з ексчемпіоном UFC.