Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 квiтня
Завантажити ще

Після поразки у матчі УПЛ гравці "Дніпро-1" влаштували масову бійку з гірниками

Після поразки у матчі УПЛ гравці
Фото: facebook.com/upl.ua.official

Під час центрального матчу 29-го туру Прем'єр-ліги українського футболу команда "Дніпро-1", яка програла поєдинок "Шахтарю", влаштувала бійку з гірниками. Про це пише Setanta Sports УПЛ.

На другій хвилині гри, коли м'яч знаходився біля бічної лінії, Назаріна жорстко впорався з Пеглоу - бразилець напав на хавбека "Шахтаря", що спричинило масову бійку.

Як зазначається у повідомленні, за участю польових гравців, воротарів, запасних футболістів та персоналу обох команд бійка тривала близько п'яти хвилин. Ветеран команди "Шахтар" Ракицький отримав глибоку порізану брову, а один із футболістів "Дніпра-1" опинився на землі у махауті.

Після конфлікту арбітр Монзуль виключила з гри Назаріну, Пеглоу, кіпера "Шахтаря" Трубіна та запасного гравця "Дніпра-1" Федоріва. Поранений Ракицький зайняв місце у воротах, оскільки "гірники" не мали доступних замін. Невдовзі за серію інцидентів візьметься контрольно-дисциплінарний комітет УАФ.

Конфлікт не вплинув на результат матчу чи сезону. За підсумками 29 туру "Шахтар" достроково став чемпіоном України до кінця першості, поступаючись конкурентам. Далі "Дніпро-1" має виграти у "Зорі" заочне протистояння за срібні нагороди.

 

Новини по темі: Футбол Шахтар СК Дніпро-1