Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
5 травня
Завантажити ще

Факт. Євро-2024 з футболу та місце збірної України в цьому змаганні

Факт. Євро-2024 з футболу та місце збірної України в цьому змаганні

Євро-2024 з футболу: прогнози для збірної України

Останні матчі показали досить невтішні результати для збірної України. Адже команда отримати чотири поразки. На сайті https://afsckyiv.com/football-bet/ ставки на футбол можуть робити всі охочі. Інтернет-сторінка пропонує познайомитися читачам з найкращими букмекерськими конторами, що пропонують вигідні ставки на футбол з високими коефіцієнтами та широкою лінією розпису.

Тепер щодо показників збірної України з футболу, то треба зазначити, що результати її гри не досить втішні. Подібні показники є сенсаційною втратою та єдиним шансом на те, щоб хоч якось виправити таку невтішну ситуацію.

Спеціалістами у сфері футболу були зроблені відповідні дослідження, які дозволили зробити певні прогнози відносно збірної України з футболу у змаганнях Євро-2024. Зараз проходять поєдинки відбірного туру, після якого будуть визначені збірні, що будуть надалі брати участь у легендарному та популярному чемпіонаті — Євро-2024. Результати зіграних матчів відбіркового туру показують досить невтішні прогнози для команди “синьо-жовтих”. Вони вже встигли отримати чотири поразки. Тому якщо вони хочуть взяти участь у такому легендарному світовому змаганні з футболу, як Євро-2024, то їм потрібно добре постаратися та не допускати більше жодної поразки. Проте чи вдасться досягли потрібного результату “синьо-жовтим” — це питання досить складне та відповідь, на жаль, не зовсім втішна, згідно з результатами вже зіграних матчів.

Аналіз зіграних матчів “синьо-жовтих”

Спеціалісти проаналізували очні матчі, що відбулись між збірною України з футболу та її суперниками по групі. Останні результати матчів, що вже були зіграні та рівень складу команди вказує на те, що є великий ризик отримати 4 поразки у групі кваліфікації, а саме:

  • Дві поразки від збірної Англії з футболу.
  • Дві поразки від збірної Італії з футболу.

Також аналіз вказує і на переможні прогнози. Як вказують експерти, збірна України може отримати дві перемоги над збірною Мальти та одна над збірною Північної Македонії. Повторна зустріч з македонцями може завершитися нічиєю.

Загальні шанси збірної України з футболу на те, що вона вийде в Євро-2024 не досить високі, відсотковий показник тримається на відмітці 16,6%. Це говорить про те, що в рейтинговій таблиці “синьо-жовті” можуть зайняти приблизно 29 місце, а якщо говорити про Чемпіонат Європи, то тут українська збірна може вийти лише в першу двадцятку.

Також цікава стаття про : Де знайти найкращі прогнози на футбол і як використовувати їх для вдалих ставок

Але, якщо звернути увагу на головну футбольну команду країни, то, провівши аналіз, можна побачити, що вона має досить непогані шанси на те, щоб поборотися на турнір через Лігу націй. Аналізуючи показники команди, можна показати їх у відсотковому значенні, що мають наступний показник — 81,6%. Це досить гарні результати.

У трьох дивізіонах, а саме: А, В та С відбудеться плей-офф. В ньому приймають участь переможці кожної з раніше перерахованих груп. Тріумфатор групи Ліги націй посів своє законне місце в Євро-2024 на основі кваліфікації. Його ж місце займе команда, що знаходиться на показник нижче. Далі відбудеться жеребкування, яке дозволить визначити хто з ким буде змагатися між чотирма збірними у матчі півфіналу, та фінальній зустрічі. Таким чином є три переможці отримають шанс показати себе та свої сили, а також позмагатися на Євро.