Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Спонсор збірної України Joma пояснив, як їхня форма потрапила до російського клубу "Зеніт"

Спонсор збірної України Joma пояснив, як їхня форма потрапила до російського клубу

У Joma відповіли на звинувачення щодо співпраці з російським футбольним клубом "Зеніт". Компанія стверджує, що припинила співпрацю із російською стороною. Про це повідомляє прес-служба Української Асоціації Футболу.

- Ми підтверджуємо, що штаб-квартира Joma в Іспанії припинила всю нашу спонсорську діяльність із спортивними командами із Росії та Білорусі. У нас немає прямого контакту — ні комерційного, ні спонсорського — з якимось професійним клубом там, і ми не були в курсі і не маємо жодного відношення до запуску та кастомізації/індивідуального стилю нової форми «Зеніту», - йдеться у відповіді компанії.

Як зазначили в УАФ, з приводу інциденту із презентацією форми Joma російським "Зенітом" у компанії припускають, що футболки були поширені компанією Wildberries. У заяві зазначається, що цей роздрібний продавець може отримувати товари з каталогу Joma на ринку, де виробник немає контролю.

На початку березня львівський футбольний клуб "Карпати" повідомив про зміну технічного спонсора клубу. Замість Joma постачати екіпірування команді буде компанія Nike. Причиною навали - співпраця Joma із російськими клубами. На цей інцидент відреагували в УАФ. Там заявили, що направили запит до головного офісу Joma із вимогою роз'яснити ситуацію.