Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

ФК «Минай»: Росіяни кричали – "піднімайтесь до нас, розберемось!" Ми й розібрались

ФК «Минай»: Росіяни кричали –
Фото: https://www.facebook.com/minajfootballclub

14 лютого ФК «Минай» із Закарпаття провів ранкове тренування за розкладом і у повному складі. І це незважаючи на бійку з російськими футболістами напередодні.

Увечері 13 лютого в турецькому готелі Royal Seginus, де перебували під час тренувального збору гравці футбольного клубу «Минай», сталася бійка українських гравців з представниками російського футбольного клубу «Шинник» із Ярославля.

Росіяни тільки-но приїхали на тренувальний збір до Туреччини, це був перший день тренувань. І вже встигли проявити себе «з кращого боку». Конфлікт росіян з українцями почався з ганебної поведінки одного з російських гравців, який, судячи з усього, був напідпитку – він почав чіплятись до співробітниці готелю. На що отримав зауваження від одного з представників української команди. Слово за слово… А сама бійка трапилась на поверсі, де базувалися гравці «Шинника». А не в ліфті, як запевняють російські ЗМІ.  

Керівник пресслужби ФК «Минай» Олександр Костюк розповів KP.UA  про обставини і наслідки бійки українських гравців з росіянами.

- З чого почалася бійка гравців «Миная» з російськими футболістами?

- Бійка почалась з того, що наших футболістів спровокували росіяни. Спочатку була словесна суперечка, а потім вони почали вигукувати лозунги «слава Росії» і кричати «давайте піднімайтесь до нас на поверх, ми зараз розберемося». Гравці «Миная» піднялись і розібрались.

- Були до цього якісь провокації з боку росіян?

- Вони тільки приїхали цього дня. Тому ми не пересікались. Пересіклись ввечері.

- Чи виселяють росіян з готелю?

- Так, виселяють росіян з готелю.

- Ніхто не постраждав з українських гравців під час бійки?

- У нас немає постраждалих. Це чітко видно з фотографії тренувань, які сьогодні були викладені. У повному складі тренуємось, провели ранкове заняття.

А от у росіян, згідно з повідомлень російських ЗМІ, постраждалі є – у нападника команди Іллі Грузнова підозра на перелом ребер, у півзахисника Дмитра Самойлова - на перелом пальця.

Як повідомляють у пресслужбі «Миная», коли сутичка українців з росіянами закінчилась, росіяни продовжили битись, але вже між собою. А тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачували у підтримці України. Заспокоїти представників «Шинника» вдалось лише турецькій поліції.

До речі, як росіяни опинилися в одному готелі з нашою командою, і досі залишається загадкою.

- Перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити «Шинник» згодився готель. Закарпатці звертались до менеджменту Royal Seginus з вимогою виселити росіян, адже представники країни терориста не мають права тренуватись та грати у футбол за межами своєї країни, - повідомляє пресслужба ФК «Минай».

В мережі з’явилось відео, де можна побачити частину бійки гравців «Миная» з росіянами.