Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Українська асоціація футболу сплатила 10 мільйонів застави за свого президента Павелка

Українська асоціація футболу сплатила 10 мільйонів застави за свого президента Павелка
Фото: Кравс Євген / УНІАН

Українська асоціація футболу сплатила заставу за свого президента Андрія Павелка. Про це "Українській правді" повідомив юрист Денис Бугай.

- Заставу вже сплачено. Вона сплачена УАФ. Наразі завершуються юридичні процедури щодо підтвердження платежу. І сподіваємося, що незабаром Павелко з’явиться в офісі УАФ і продовжить виконання своїх обов’язків, - сказав він.

Юрист додав, що наразі Павелко перебуває в управлінні поліції у слідчого. УАФ очікує, що за кілька годин питання із заставою вирішиться і Андрія Павелка відпустять.

Бугай підтвердив повідомлення ЗМІ про те, що сьогодні було засідання Печерського суду і він прийняв рішення про арешт на два місяці з можливістю внесення 9 мільйонів 880 тисяч гривень застави. 

За даними журналіста Костянтина Андріюка, кошти внесла компанія "УАФ Маркетинг". Її засновником і власником є Громадська спілка «Українська асоціація футболу".

Сайт Sportarena.com повідомив, що вчора такий само запобіжний захід отримав генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький. Сьогодні до суду підтримати Павелка прийшли знамениті у минулому футболісти Олег Блохін, Ігор Бєланов, Олексій Михайличенко та Анатолій Дем’яненко.

Запобіжний захід Павелку обрали у справі будівництва заводу з виробництва штучної трави. НАБУ почало розслідувати її у 2018 році після сюжета "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Фото: t.me/AndriyuKK

Фото: t.me/AndriyuKK

Новини по темі: Андрій Павелко УАФ