Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
23 квiтня
Завантажити ще

Як аравійці святкують перемогу над Аргентиною: преміальні по 2,5 мільйона та вихідний

Як аравійці святкують перемогу над Аргентиною: преміальні по 2,5 мільйона та вихідний
Фото: REUTERS​

Вчорашня сенсаційна перемога Саудівської Аравії над Аргентиною – подія унікальна. Не виключено, що цей матч стане незабутнім на цьому Чемпіонаті світу. У аравійців не вірив ніхто, а вони створили футбольну казку, зупинивши Мессі та компанію.

І ця перемога не залишилася непоміченою саудівським королем Салманом Абудлом-Азіз Аль Саудом. Глава держави оголосив середу вихідним днем на честь перемоги саудівської збірної над "альбіселесте".

Радості в арабських уболівальників не було меж.

А ще, схоже, на гравців збірної чекають неймовірні за розміром преміальні. У ЗМІ повідомляють, що за перемогу над Аргентиною кожному гравцю Саудівської Аравії буде виплачено преміальних у розмірі 2,5 мільйона євро!

Одному гравцю аравійців ці преміальні в прямому розумінні дісталися кров'ю - Яссер Аль-Шехрані наприкінці матчу пережив жахливе зіткнення зі своїм воротарем. Гравця забрали з поля на ношах прямо на операційний стіл. Травми, отримані внаслідок зіткнення, жахливі: перелом щелепи, лицевої кістки та струс мозку, а також кілька зубів було вибито. Аравійці явно втратили гравця на час турніру.

У саудівських медіа зазначалося, що гравця терміново доставили для операції до Німеччини на вимогу наслідного принца Мухаммеда ібн Салмана Аль Сауда.

Наступний свій матч Саудівська Аравія зіграє 26 листопада проти Польщі, яка вчора не змогла обіграти Мексику.